Poljoprivreda

Poljoprivreda

Poljoprivreda poprima mnoge oblike, od kućnih bašti do komercijalnih staklenika, iako svi imaju zajedničku nit; oni održavaju svet. Stalno rastuća populacija znači da potražnja za hranom nikada nije bila veća. Testiranje, praćenje i prilagođavanje parametara rasta pomaže da se maksimizira efikasnost, kvalitet i prinos.

  • Staklenici
  • Ratarstvo

Staklenici

Staklenici

Komercijalni staklenici imaju mnoštvo parametara za praćenje: od izloženosti svetlosti, preko ulazne vode, zemljišta, đubriva i otpadnih voda, a zatim i gotovog proizvoda. Sa toliko stvari za praćenje, poslednja stvar koja je potrebna je da se pojave problemi sa usevom. Testiranje na mestu zajedno sa automatskom regulacijom i podešavanjem može pomoći da se garantuje savršen prinos.

Custom Category Image

Poljoprivreda poprima mnoge oblike, od kućnih bašti do komercijalnih staklenika, iako svi imaju zajedničku nit; oni održavaju svet. Stalno rastuća populacija znači da potražnja za hranom nikada nije bila veća. Testiranje, praćenje i prilagođavanje par

Ovaj sveobuhvatni vodič će pomoći svima koji tek počinju sa ispitivanjem pH vrednosti zemljišta (I iskusni uzgajivači će takođe moći nešto da nauče!)

Pročitaj Sada
Category Image

Ratarstvo

Ratarstvo

Bez sumnje, obrada zemlje za izdržavanje je težak posao. Bilo da radite na porodičnoj ili korporativnoj farmi, potrebno je da testirate svoje zemljište i proizvode kako biste podstakli rast i prinos. Testiranje može biti izdržljivo, prenosivo i lako tako da možete imati najbolju moguću žetvu.

Custom Category Image

Prednosti fertigacije i kontrole navodnjavanja Blog

Bilo je mnogo napretka u navodnjavanju od njegovog početka, a nove tehnologije olakšavaju više nego ikada konrolu protoka vode, đubriva, hranljivih materija i još mnogo toga. Saznajte kako automatizacija vašeg sistema može da optimizuje vaše rastuće poslovanje.

Pročitaj Sada
Category Image
Sve cene su bez PDV-a i bez troškova isporuke, osim ako nije drugačije navedeno. Hanna Instruments d.o.o. — Milana Kašanina 2 — 11000 Beograd (Srbija ) — ID PDV-a 108788882 © 2022 Sva prava zadržana