Laboratorija

Laboratorija

Laboratorija; ključno mesto naučnog učenja, razvoja i otkrića. Bez obzira da li vodite veliku laboratoriju ili ste u učionici, bezbednost i integritet vaših studija i instrumenata su od najveće važnosti. Da biste bili u skladu sa mnogim standardnim metodama, morate barem ispuniti ako ne i premašiti zahteve dobre laboratorijske prakse, a vaša instrumentacija može da vas tamo odvede.

  • Obrazovanje
  • Istraživanje

Obrazovanje

Obrazovanje

Naučni kursevi omogućavaju studentima da postanu mislioci i otkrivači sutrašnjice. Obrazovanje pomaže u garantovanju napretka i očuvanja, a za to je ključno podučavanje odgovarajućih tehnika analitičkog testiranja i metodologije. Veliki broj odeljenja i budžetska ograničenja nikada ne bi trebalo da stoje na putu naučnom obrazovanju, od osnovne škole do doktora nauka, više ne moraju. Postoje instrumenti koji odgovaraju svim potrebama.

Custom Category Image

Predavanja o pH u univerzitetskoj laboratoriji Blog

Mnogi diplomirani studenti, posebno oni sa fokusom na nauku, moraće da izmere pH tokom svoje profesionalne karijere. Svaki učenik treba da ima priliku da uči praktično.

Pročitaj Sada
Category Image

Istraživanje

Istraživanje

Kada se radi o istraživanju, neophodno je održavati kritične parametre za kontrolu više varijabli sa preciznom tačnošću, a korišćenje analitičke tehnologije može pomoći u ispunjavanju i prevazilaženju industrijskih standarda. Praćenje svih neophodnih parametara obezbeđuje eksperimentalnu tačnost kada radite sa instrumentima koji vam pružaju pouzdanost, tačnost i ponovljivost.

Custom Category Image

Ponovno stavranje morskih parametara životne sredine u medijima za rast bakterija Blog

Poslednjih godina, bioremedijacija je postala popularna kao sredstvo za čišćenje zagađenja životne sredine, posebno u morskim sredinama. Saznajte kako je laboratorija radila na preciznom oponašanju uslova iz stvarnog života za proučavanje rasta bakterija.

Pročitaj Sada
Category Image
Sve cene su bez PDV-a i bez troškova isporuke, osim ako nije drugačije navedeno. Hanna Instruments d.o.o. — Milana Kašanina 2 — 11000 Beograd (Srbija ) — ID PDV-a 108788882 © 2022 Sva prava zadržana