SKU
HI4010-06

TISAB III koncentrovan rastvor za fluoridnu jon selektivnu elektrodu (ISE)

11.685,00 RSD
Na lageru

HI4010-06 je 500 mL boca TISAB III koncentrovanog rastvora koja se koristi za fluoridnu jon selektivnu elektrodu. Hanna ISA rastvor ima LOT broj i datum isteka roka jasno naznacene na nalepnici i nepropusni su za vazduh zahvaljujuci zaptivacu cime se obezbedjuje kvalitet rastvora . Hannine linije rastvora  su specijalno formulisane da imaju rok trajanja do 5 godina od datuma proizvodnje za neotvorenu bocu.

  • Potrebno za merenje fluora
  • Nepropusna boca sa zaptivkom
  • Jasno naznaceni LOT broj i datum isteka roka

HI4010-06 TISAB III je vise koncentrovani rastvor regulatora jonske jacine od TISAB II za koriscenje sa jon selektivnom elektrodom (ISE) za fluoride. Hanna ISA rastvori su napravljeni u cilju regulisanja konstantne jonske jacine uzorka i standarda. Bez dodatka ISA, jon selektivna elektroda bi merila jonsku aktivnost; dodatak ISA stabilizuje jonsku jacinu I dozvoljava merenje koncentracije jona. Za neke jon sleketivne elektode (ISE), ISA rastvor se takodje moze koristiti za podesavanje pH vrednosti ili radi uklanjanja potencijalnih interferencija koje mogu nastati usled postojanja konkurentskih jona u rastvoru.

 

TISAB III je koncentrovan ISA rastvor napravljen za analizu uzoraka vode kako bi se obezbedili uzorci I standardi sa konstantnom jonskom jacinom. Rastvor takodje prilagodjava pH vrednost rastvora i kompleksa sa razlicitim metalnim jonima, kao sto su aluminijum i gvozdje, koji grade jedinjenja sa fluoridima.  Sposobnost kompleksiranje  TISAB III obezbedjuje da se moze izvrsiti merenje ukupnog fluora.

 

 

Nepropusna boca sa zaptivkom

  • Obezbedjuje kvalitet i cistocu rastvora

 

Svaka boca ima jasno naznacen LOT broj i datum isteka roka

  • Hanna rastvori su specijalno napravljeni da imaju rok trajanja do 5 godina od proizvodnje za neotvorenu bocu

 

Znacaj ISA*

  • Obezbedjuje konstantnu jonsku aktivnost u rastvoru kako bi se mogla odrediti zeljena koncentracija
  • Regulise vrednost pH rastvora potrebnog za odredjene jon selektivne elektrode (ISE)
  • Kompleksira interferirajuce jone u uzorku kako bi se obezbedilo merenje slobodnih jona od interesa

 

* Ako je ISA rastvor koriscen u uzorku, onda mora biti koriscen i u kalbiracionom standardu u jednakim razmerama.

Sve cene su bez PDV-a i bez troškova isporuke, osim ako nije drugačije navedeno. Hanna Instruments d.o.o. — Milana Kašanina 2 — 11000 Beograd (Srbija ) — ID PDV-a 108788882 © 2022 Sva prava zadržana