Piće

Piće

Tokom procesa proizvodnje pića, osiguranje kvaliteta i kontrola kvaliteta moraju se pratiti kako bi se smanjio rizik od kontaminacije, maksimizirala konzistentnost proizvoda, kako bi se ispunili ili premašili očekivani rezultati i kako bi se osiguralo da se poštuju svi propisi od sastojaka do finalne robe.

  • Vino
  • Pivo
  • Bezalkoholna pića

Vino

Vino

Bilo da ljudi imaju vino iz velikog vinograda ili male početne vinarije, očekuju da će njihovo vino biti bezbedno, estetski prijatno i dosledno. Testiranje vašeg vina tokom procesa proizvodnje vina pomaže da se ne nagađa kakva će biti konačna boca. Dodajte širok spektar proizvoda za testiranje svom repertoaru.

Custom Category Image

Laboratorija za vinarije; Poboljšanje kvaliteta vina poboljšanjem analize vina Blog

Bilo da je vaša operacija mala ili velika, vinska laboratorija je ključni deo poboljšanja vina vaše vinarije. Sve, od pH vrednosti do zamućenosti, može uticati na put vašeg poslovanja od grožđa do čaše.

Pročitaj Sada
Category Image

Pivo

Pivo

Sve veći rast broja pivara stvara oštru konkurenciju za postizanje savršenog piva. Postalo je kritično izvršiti hemiju piva i mikrobnu analizu da biste ostali u vrhu igre u kvalitetu vašeg piva. Dodajte alate za analizu piva i utičite na kontrolu kvaliteta u vašem procesu kuvanja.

Custom Category Image

Pivo i pravljenje piva, načini da to bude sjajno! - Vodič za praćenje vašeg napretka, Od zrna do stakla Blog

Bez obzira da li ste pivar u kućnim uslovima, radite za nano, mikro ili regionalnu pivaru, krajnji cilj je isti; želite da napravite čisto, dosledno pivo sa ukusom. Koristite ovaj blog kao vodič za pivo i pravljenje piva, naučite osnove i kako da pratite svoj napredak od zrna do stakla.

Pročitaj Sada
Category Image

Bezalkoholna pića

Sve cene su bez PDV-a i bez troškova isporuke, osim ako nije drugačije navedeno. Hanna Instruments d.o.o. — Milana Kašanina 2 — 11000 Beograd (Srbija ) — ID PDV-a 108788882 © 2022 Sva prava zadržana