SKU
HI5000STD

Mini Fertigator

Na lageru

HI5000 Mini Fertigator precizno prati i kontroliše koncentracije đubriva i pH za male do srednje specijalizovane hidroponike i primene u staklenicima. HI5000 je dizajniran da se koristi sa rezervoarom za mešanje pri čemu se recepti za đubrivo mogu mešati tačno prema potrebama vašeg useva. Sistem može biti opremljen da savršeno kontroliše količinu đubrenja vode koja se distribuira vašim biljkama, smanjujući troškove i štedeći resurse.

  • Prilagodite svoje mešavine đubriva sa do 4 rezervoara za zalihe koji se mogu koristiti za više useva i prilagođeno mešanje.
  • Savršeno za hidroponiku i baštovanstvo u zatvorenom prostoru.
  • Precizna kontrola hranljivih materija i kiselina za profesionalne uzgajivače i napredne kućne uzgajivače.

Prilagodite svoje mešavine đubriva

HI5000 je opremljen sa 2 nezavisna injektora hranljivih materija, svaki sa maksimalnim kapacitetom do 200 l/h. Mogu se dodati dodatni injektori za smeštaj više hranljivih materija.

Kontrolišite pH tačno.

HI5000 dolazi sa zasebnim pH kontrolerom i namenskom pumpom posebno dizajniranom za rukovanje najagresivnijim kiselinama.

Prilagodljiv i proširiv.

Izaberite kontrolere, broj pumpi i tipove sondi koje želite da koristite. Sistem se može dizajnirati prema vašim potrebama i specifikacijama.

Hanna HI5000 kontinuirano meri stvarni EC i pH rezervoara za mešanje ili sistema korita i precizno podešava koncentraciju đubriva i kiseline ili baze.

 

HI5000 može biti opremljen HI8000 serijom kontrolera koji vam omogućava da automatizujete ceo sistem za navodnjavanje. Kontrolne pumpe, solenoidi, za potpuni rad bez upotrebe ruku.

 

HI5000 (kada je opremljen HI8000 kontrolerom) ima mogućnost da koristi AgriCare softver koji vam omogućava da daljinski nadgledate i kontrolišete sistem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sve cene su bez PDV-a i bez troškova isporuke, osim ako nije drugačije navedeno. Hanna Instruments d.o.o. — Milana Kašanina 2 — 11000 Beograd (Srbija ) — ID PDV-a 108788882 © 2022 Sva prava zadržana