SKU
HI510-0320

Univerzalni procesni kontroler

Na lageru

HI510 je napredni univerzalni procesorski kontroler koji se može konfigurisati za mnoge aplikacije koje zahtevaju nadzor i / ili kontrolu procesnih parametara. Ovaj kontroler ima digitalni ulaz sonde koji će automatski otkriti i ažurirati merač parametrom koji meri.

  • Vodootporna IP65 zaštita (NEMA 4x)
  • Indikatorska LED svetla u bojama i zvučna upozorenja
  • Univerzalna montaža sa opcijama montiranja na zid, cev i ploču.

 

Kontrolni režimi

Zadate vrednosti za kontrolne operacije mogu se konfigurisati da budu uključene / isključene, proporcionalne ili PID vrste kontrole. Fleksibilnost u programiranju omogućava precizno podešavanje zadate tačke uz strogu kontrolu sprečavajući bilo kakvo prekoračenje i rasipanje hemikalija.

Hold opcija

Zadržavanje očitanih vrednosti na ekranu (HOLD) se takođe može pokrenuti ručno i korišćenjem i spoljnog digitalnog ulaza za onemogućavanje režima upravljanja prilikom obavljanja održavanja.

Podesivi sistem alarma

Podesiv za zadate vrednosti i temperaturu ili aktivirana nenormalnim radom, crveni LED alarma će treptati i lako se može videti iz daljine. Svi releji konfigurisani za upravljanje su deaktivirani dok se ne razreši stanje alarma.

Automatsko čišćenje

Funkcija čišćenja omogućava mogućnost programiranja jednog ili više ciklusa pranja i upotrebe releja za aktiviranje ventila, pumpi ili komprimovanog vazduha na osnovu vrste pranja koja je potrebna za održavanje sondi za postizanje pouzdanih rezultata.

 

 

Releji

Dostupno sa do pet upravljačkih i jednim alarmnim elektromehaničkim relejima.

Analogni izlazi

Do 4 galvanski izolovana izlaza se mogu iskoristi za kontrolu pumpi i ventila.

Digitalni RS486 izlaz

Može povezati do 32 uređaja na sistem daljinskog nadzora.

Digitalni ulazi

Dva digitalna ulaza dostupna za režime, uključujući onemogućavanje, čišćenje i stavljanje kontrolera u status čekanja.

 

 

 

 

Veliki LCD

LCD prikazuje informacije o merenju zajedno sa indikatorima potencijalnih problema. DIAG taster omogućava više informacije o problemu.

 

 

Učitavanje podataka (logovanje)

Čuvajte informacije u intervalima koji se mogu izabrati, zajedno sa podešavanjima upravljanja relejem i podacima o kalibracijama. do 100 lotova, od kojih svaki sadrži 8600 zapisa. Prebacite na fleš disk kao .csv datoteku pomoću USB priključka Tipe-C.

 

 

Taster za pomoć ("HELP")

Pomoću tastera za pomoć i dijagnostiku (? DIAG) dobićete informacije povezane sa greškama ili u režimu podešavanja, informacije o podešavanjima.

Sve cene su bez PDV-a i bez troškova isporuke, osim ako nije drugačije navedeno. Hanna Instruments d.o.o. — Milana Kašanina 2 — 11000 Beograd (Srbija ) — ID PDV-a 108788882 © 2022 Sva prava zadržana