SKU
HI4010-00

TISAB II rastvor za fluoride (500 mL) - HI4010-00

7.503,00 RSD
Na lageru
HI4010-00 je flaša 500 mL TISAB II rastvora za upotrebu sa jon selektivnim elektrodama za određivanje fluorida. Hanna rastvori imaju broj serije i datum upotrebe jasno označene na etiketi i za obezbeđivanje kvaliteta i roka upotrebe koristi nepropusne zaptivače. Hannina linija rastvora posebno je formulisana da traje 5 godina od datuma proizvodnje za neotvorenu bocu.
  • Ovaj rastvor je neophodan za jon selektivna merenja fluorida.
  • Zapečaćena vazdušno-nepropusna flaša
  • Jasno naznačen rok trajanja i broj serije.

HI4010-00 TISAB II je rastvor za prilagođavanje jonske snage za upotrebu sa jon selektivnim elektrodama za fluoride (JSE). Hanna ISA rastvori su formulisani da fiksiraju jonsku snagu uzorka i standarde, tako da su obe konstantne. Bez dodavanja ISA, jon selektivna elektroda bi izmerila aktivnost jona; dodavanje ISA stabilizuje jonsku snagu i omogućava merenja kao koncentracija jona. Kod nekih elektroda, ISA rastvor se takođe koristi za podešavanje pH rastvora ili za uklanjanje eventualnih smetnji prisutnih iz konkurentskih jona.

TISAB II is formulated for water sample analysis to provide samples and standards alike with a constant ionic strength. Rastvor takođe prilagođava pH pozadinu rastvora i komplekse sa različitim metalnim jonima, kao što su aluminijum i gvožđe, koji formiraju jedinjenja sa fluoridom. Kompleksna sposobnost TISAB II omogućava da se odredi ukupna koncentracija fluorida.

Zapečaćena vazdušno-nepropusna flaša

  • osigurava kvalitet i svežinu rastvora.

Svaka boca označena brojem i datumom isteka

  • HANNA rastvori su formulisani tako da traju pet godina od proizvodnje za neotvorenu ambalažu.

Značaj ISA*

  • Ispravlja jonsku aktivnost rastvora podešavajući je da bude konstantna.
  • Podešava i pH rastvora kod nekih jon selektivnih elektroda.
  • Kompleksni, interferirajući joni u rastvoru omogućavaju merenje slobodnih jona za koje smo zainteresovani.

Ukoliko se ISA rastvor koristi u uzorku, onda se mora koristiti i kalibracioni rastvor sa jednakim proporcijama.

Sve cene su bez PDV-a i bez troškova isporuke, osim ako nije drugačije navedeno. Hanna Instruments d.o.o. — Milana Kašanina 2 — 11000 Beograd (Srbija ) — ID PDV-a 108788882 © 2022 Sva prava zadržana