SKU
HI147-01

Termometar sa daljinskim senzorom CheckFridge™ - HI147

9.840,00 RSD
Na lageru
HI147 je termometar sa daljinskim senzorom. idealan za praćenje temperature u primenama u prehrambenoj i HoReCa industriji. Termometar sa daljinskim senzorom poseduje magnete za lakše postavljanje na metalne površine i isporučuje uvek precizne rezultate u širokom temperaturnom opsegu.
  • CAL Check™
  • Dolazi sa magnetima
  • Jasan ekran

HI147 je daljinski termometar za primene u industriji hrane i HoReCa.

Termometar sa daljinskim senzorom poseduje magnete za lakše postavljanje na metalne površine i isporučuje uvek precizne rezultate u širokom temperaturnom opsegu. Jedinstvena karakteristika termometra CAL Check ™ omogućava unutrašnju kalibraciju uređaja povlačenjem prekidača i na taj način smanjuje vreme pripreme ledenog kupatila.

Pregled funkcionalnosti:

CAL Check™ - Jedinstvena CAL Check™ opcija omogućava unutrašnju kalibraciju uređaja povlačenjem prekidača i na taj način smanjuje vreme pripreme ledenog kupatila.

Magnetizovan - Dva magneta smeštena na poležini uređaja, namenjena su za jednostavno postavljanje na spoljnu stranu frižidera ili metalnog ormana.

Kabl u skladu sa propisima o hrani - Termometar je posebno dizajniran sa kablom kompatibilnim sa primenama sa hranom za kontinuirano nadgledanje temperature u takvim okruženjima.

 

Sve cene su bez PDV-a i bez troškova isporuke, osim ako nije drugačije navedeno. Hanna Instruments d.o.o. — Milana Kašanina 2 — 11000 Beograd (Srbija ) — ID PDV-a 108788882 © 2022 Sva prava zadržana