SKU
HI76409A/P

Membranske kapice na zavrtanje za galvanske senzore - HI76409A/P

10.578,00 RSD
Na lageru
HI76409A / P su rezervne membranske kapice na zavrtanje dizajnirane posebno za Hannine prenosive galvanske sonde i senzore za rastvoreni kiseonik. Kapice su napravljene od izdržljive ABS plastike sa membranama propusnim polietilenom visoke gustine (HDPE). Svaka kapica omogućava lako punjenje elektrolitom i instalaciju na sondu.
  • Dizajnirane za zavrtanje
  • PTFE Membrane
  • Lako punjive

Detalji:

HI76409A / P su rezervne membrane za rastvoreni kiseonik, posebno dizajnirane za Hannine prenosive galvanske sonde i senzore. Kapice su napravljene od izdržljive ABS plastike sa membranama propusnim polietilenom visoke gustine (HDPE). Svaka kapica omogućava lako punjenje elektrolitom i instalaciju na sondu. Membrane razdvajaju katodu i anodu sonde od vode koja se meri. Kiseonik difunduje kroz membranu i u interakciji je s galvanskim sistemom da bi se stvorila struja proporcionalna koncentraciji kiseonika. Svaka kapica se lako puni HI7042 elektrolitom i pričvršćuje na sondu.

Sve cene su bez PDV-a i bez troškova isporuke, osim ako nije drugačije navedeno. Hanna Instruments d.o.o. — Milana Kašanina 2 — 11000 Beograd (Srbija ) — ID PDV-a 108788882 © 2022 Sva prava zadržana