SKU
HI770

Ručni kolorimetar za određivanje silicijuma Checker® visoki opseg - HI770

Na lageru

This product is dangerous. Please request a quotation for this product.

Ručni kolorimetar za određivanje silicijuma Checker® premošćava jaz nastao između jednostavnih hemijskih testova i profesionalne instrumentalizacije. Kompleti hemijskih testova imaju ograničenu tačnost i rezoluciju s obzirom da se oslanjaju subjektivnu procenu korisnika. Profesionalna instrumentacija uključuje izvor svetlosti, poput LED ili Volframove lampe sa filterom i detektorom svetlosti za precizno određivanje koncentracije jona. Profesionalna instrumentalizacija nudi veću rezoluciju i tačnost, ali može koštati veoma mnogo. Ručni kolorimetar za određivanje silicijuma Checker®koristi LED detektor fiksne talasne dužine i silicijumsku fotoćeliju da obezbedi tačnost profesionalne instrumentalizacije po pristupačnoj ceni hemijskog test kompleta.

Detalji

HI770 Checker® pruža jednostavan, tačan i isplativ način za određivanje silicijuma. Silicijum se nalazi u svim prirodnim površinskim i slanim vodama u rastvorenom obliku. Zbog potencijala da prouzrokuje skaliranje, silicijum se prati u industrijskim primenama, grejnim sistemima i sistemima za reverznu osmozu. Dizajniran kao tačnija alternativa hemijskim test setovima, HI770 pruža brze i tačne rezultate u četiri jednostavna koraka: 

 

 

 

Specifikacije

Silicijum   

 

Opseg   

0 do 200 ppm   

Rezolucija 

1 ppm   

Tačnost   

±2 ppm ±5% od očitanja   

Metod   

prilagođavanje USEPA metode 370.1 za pijaće, površinske i slane vode i Standardne metode 4500-SiO₂ C za kućne i industrijske vode.    

Dodatne specifikacije 

 

Tip baterije 

1.5V AAA / 10,000 h kontinuirane upotrebe 

Okruženje 

0 do 50°C (32 do 122°F); RH max 95% 

Auto-off 

nakon 10 minuta neupotrebe 

Izvor svetlosti 

LED @ 610 nm 

Detektor svetlosti 

Silikonska fotoćelija    

Dimenzije 

154 x 63 x 30 mm (6.1 x 2.5 x 1.2”) 

Težina 

196 g (6.91 oz.) 

Informacije o isporuci 

HI770 Checker® se isporučuje sa (2) kivetama za uzorke sa poklopcima, starter setom sa reagensima za 6 testova (6 praškastih reagenasa), baterijom i uputsvima za upotrebu. 

Sve cene su bez PDV-a i bez troškova isporuke, osim ako nije drugačije navedeno. Hanna Instruments d.o.o. — Milana Kašanina 2 — 11000 Beograd (Srbija ) — ID PDV-a 108788882 © 2022 Sva prava zadržana