SKU
HI70300L

Rasvor za skladištenje pH elektrode (500 mL) - HI70300L

2.337,00 RSD
Na lageru
HI70300L je rastvor za skladištenje elektroda pripremljen sa hemikalijama za reagense koje se mogu koristiti za obezbeđivanje optimalnih performansi pH elektrode. Pravilno skladištenje vaše pH elektrode u rastvoru održava staklenu membranu dobro hidriranom što održava ispravnu funkciju i omogućava tačna očitanja.
  • Specijalna formulacija sprečava razvoj bakterija na pH elektrodi.
  • Na pakovanju su jasno istaknuti rok trajanja i broj serije.
  • Rastvor je dizajniran za čuvanje pH i ORP elektroda.

HI70300L je posebno formulisan rastvor za skladištenje elektroda.* Da bi se osiguralo najbolje vreme odziva, vrh senzora i referentni spoj pH elektrode treba da budu vlažni kada se ne koriste. Postavljanje pH elektrode u malu čašu napunjenu rastvorom za skladištenje ili zamena rastvora u zaštitnom poklopcu je jednostavan način za skladištenje elektrode. HI70300L takođe treba koristiti za rehidrataciju elektrode nakon čišćenja natapanjem najmanje jedan sat pre merenja.

Zapečaćena vazdušno-nepropusna flaša

  • osigurava kvalitet i svežinu rastvora.

Svaka boca označena brojem i datumom isteka.

  • Hanna rastvori za skladištenje pH elektroda su posebno formulisani da traju i do 5 godina od datuma proizvodnje naznačenom na ambalaži.

 

Specifikacije

Opis 

Rastvor za skladištenje elektroda 

Pakovanje 

flaša 

Veličina 

500 mL 

Količina 

1 

Sertifikat analize 

ne 

Sve cene su bez PDV-a i bez troškova isporuke, osim ako nije drugačije navedeno. Hanna Instruments d.o.o. — Milana Kašanina 2 — 11000 Beograd (Srbija ) — ID PDV-a 108788882 © 2022 Sva prava zadržana