SKU
HI7061L

Rastvor za čišćenje pH elektrode (500 mL) - HI7061L

2.337,00 RSD
Na lageru
HI7061L je rastvor za čišćenje opšte namene za upotrebu sa pH i ORP elektrodama. pH elektrode vremenom postaju prljave i mogu davati pogrešne rezultate. Koristite naše rastvor za čišćenje elektroda opšte namene da produžite životni vek vaše elektrode i obezbedite tačna očitanja.
  • Specijalno formulisan za čišćenje pH i ORP elektroda
  • Na pakovanju su jasno istaknuti rok trajanja i broj serije.
  • Nepropusna ambalaža za osiguravanje kvaliteta

Najčešći uzrok netočnosti merenja pH je nečista ili nepravilno očišćena elektroda. Ovo je vrlo važno imati na umu, jer tokom kalibracije instrument pretpostavlja da je elektroda čista i da će kriva standardizacije stvorena tokom procesa kalibracije ostati validna referenca do sledeće kalibracije. pH metri koji se mogu naći na tržištu dozvoljavaju drift voltaže od oko ±60 mV. Devijacija od 0 mV nije neubičajena, mada je idealno da ne pređe ±30 mV. Proces kalibracije nadoknađuje promenu offset-a napona. Ako mV offset nastavi sa odstupanjem i merač je kalibrisan prljavom elektrodom, tada će doći do netačnih očitanja.

 

 

Čišćenje je brza i efikasna rutina koju treba redovno obavljati kao preventivnu meru. Jednostavnim uranjanjem elektrode u rastvor za čišćenje HI7061L tokom 15 do 20 minuta rastvoriće se sve naslage minerala.

Zapečaćena vazdušno-nepropusna flaša

  • osigurava kvalitet i svežinu rastvora.

Svaka boca označena brojem i datumom isteka.

  • HANNA rastvori su formulisani tako da mogu trajati do 5 godina za neotvorenu bocu.

 

Specifikacije

Primena 

Opšta 

Pakovanje 

flaša 

Veličina 

500 mL 

Količina 

1 

Sertifikat analize 

ne 

Sve cene su bez PDV-a i bez troškova isporuke, osim ako nije drugačije navedeno. Hanna Instruments d.o.o. — Milana Kašanina 2 — 11000 Beograd (Srbija ) — ID PDV-a 108788882 © 2022 Sva prava zadržana