SKU
HI70635L

Rastvor za čišćenje od vinskih depozita (500 mL) HI70635L

4.012,43 din.
Na lageru
HI70635L je visoko efikasni rastvor za čišćenje koje je posebno formulisano za upotrebu na pH elektrodama na kojima se talože ostaci vina. Elektrode mogu da se zaprljaju od upotrebe i davaće netačne rezultate čak i ako se pravilno očitavaju vrednosti pH u puferu. HANNA rastvori za čišćenje otklanjaju sve nečistoće i ostatke na elektrodi nastale pogrešnim skladištenjem i upotrebom u uzorku. Hanna predlaže redovno čišćenje senzora i spoja vaše elektrode kako bi sonda bila uvek čista i sprečila bilo kakvo začepljenje spojnice. Merenje pH u vinu je kritičan korak koji osigurava kvalitet konačnog proizvoda. Hannina linija rastvora za čišćenje specijalno je formulisana da traje 5 godina od datuma proizvodnje za neotvorenu ambalažu.
  • Specijalno formulisan da otklanja depozite vinskog soka sa pH elektrode.
  • Nepropusna boca sa nepropusnim zatvaračem za osiguravanje kvaliteta.
  • Rok trajanja i serijski broj su jasno istaknuti na ambalaži.

Detalji

Najčešći uzrok netočnosti merenja pH je nečista ili nepravilno očišćena elektroda. Ovo je vrlo važno imati na umu, jer tokom kalibracije instrument pretpostavlja da je elektroda čista i da će kriva standardizacije stvorena tokom procesa kalibracije ostati validna referenca do sledeće kalibracije. pH metri koji se mogu naći na tržištu dozvoljavaju drift voltaže od oko ±60 mV. Devijacija od 0 mV nije neubičajena, mada je idealno da ne pređe ±30 mV. Proces kalibracije nadoknađuje promenu offset-a napona. Ako mV offset nastavi sa odstupanjem i merač je kalibrisan prljavom elektrodom, tada će doći do netačnih očitanja.

electrode cleaning illustration

Serija rastvora za čišćenje osigurava maksimalnu efikasnost i tačnost vaših senzora. Čišćenje je brza i efikasna rutina koju treba redovno obavljati kao preventivnu meru. HI70635L je sredstvo za čišćenje napravljeno posebno za vinsku industriju, pri čemu elektrode mogu biti zaprljane ostacima vina i naslagama soka ili šire.

Zapečaćena vazdušno-nepropusna flaša

  • osigurava kvalitet i svežinu rastvora.

Svaka boca označena brojem i datumom isteka

  • Hanna rastvori za čišćenje specijalno su formulisani da traju 5 godina od proizvodnje za neotvorenu bocu.

Specifikacije:

Opis

 

rastvor za čišćenje pH elektrode od vinskih depozita

 

Pakovanje

 

flaša

 

Veličina

 

500 mL

Sertifikat analize

 

ne

 

 

Sve cene su bez PDV-a i bez troškova isporuke, osim ako nije drugačije navedeno. Hanna Instruments d.o.o. — Milana Kašanina 2 — 11000 Beograd (Srbija ) — ID PDV-a 108788882 © 2022 Sva prava zadržana