SKU
HI93703-50

Rastvor za čišćenje kiveta (230 ml) - HI93703-50

Na lageru

This product is dangerous. Please request a quotation for this product.

Osigurajte da vaše staklene kivete i ostali laboratorijski pribor od stakla ostaju čisti i bez nedostataka da biste omućili tačno očitavanje. Ovaj antistatički rastovr osigurava da je kiveta koja se koristi za vaša kolorimetrijska i turbidimetrijska merenja spremna za upotrebu.
  • Antistatička formula, bazirana na alkoholu.
  • Idealna za čišćenje staklenih elektroda.
  • Za upotrebu sa turbidimetrima i fotometrima.

Staklene kivete su važna komponenta optičkog sistema u svim kolorimetrijskim i turbidimetrijskim merenjima. Svetlost dospeva do uzorka tako što prvo prolazi kroz staklo kivete. Na osnovu uzorka svetlost se apsorbuje, prenosi ili raspršuje. Kao rezultat, na merenje može uticati ako na čaši kivete postoje nesavršenosti, prljavština, prašina, ogrebotine ili otisci prstiju.

Posebno treba paziti na čišćenje, pripremu i rukovanje kivetama. Nakon pranja anti-statičkim rastvorom za čišćenje HI93703-50, kivete treba dobro isprati destilovanom ili dejonizovanom vodom nekoliko puta i ostaviti da se potpuno osuše.

Antistatička formulacija

  • Rastvor na bazi alkohola koji će očistiti čaša ne ostavljajući tragove. Antistatička formulacija pomaže u sprečavanju lepljenja bilo kakvih vlakana na čistu čašu.

Zapečaćena vazdušno-nepropusna flaša

  • osigurava kvalitet i svežinu rastvora.

Svaka boca označena brojem i datumom isteka

  • Hanna rastvori za čišćenje specijalno su formulisani da traju 5 godina od proizvodnje za neotvorenu bocu.

 

Specifikacije

 

Pakovanje

flaša

Količina

1

Veličina

230 mL

 

Sve cene su bez PDV-a i bez troškova isporuke, osim ako nije drugačije navedeno. Hanna Instruments d.o.o. — Milana Kašanina 2 — 11000 Beograd (Srbija ) — ID PDV-a 108788882 © 2022 Sva prava zadržana