SKU
HI70642L

Rastvor za čišćenje elektrode od ostataka sira (500 mL) - HI70642L

4.428,00 RSD
Na lageru
HI70642L je visoko efikasno rešenje za čišćenje koje je posebno formulisano za primene gde pH elektrode mogu da se kontaminiraju ostacima sira. Elektrode mogu da se zaprljaju od upotrebe i davaće netačne rezultate čak i ako se pravilno očitavaju vrednosti pH u puferu. Hanna rastvor za čišćenje uklanja nečistoće i ostatke koji su nataloženi na površini elektrode nakon merenja pH sira. Hanna predlaže redovno čišćenje senzora i spoja vaše elektrode kako bi sonda bila uvek čista i sprečila bilo kakvo začepljenje spojnice.
Hannina linija rastvora za čišćenje specijalno je formulisana da traje 5 godina od datuma proizvodnje za neotvorenu ambalažu.
  • Specijalno formulisani rastvor za čišćenje pH elektrode od ostataka sira.
  • Nepropusna boca sa nepropusnim zatvaračem za osiguravanje kvaliteta.
  • Rok trajanja i serijski broj su jasno istaknuti na ambalaži.

Najčešći uzrok netočnosti merenja pH je nečista ili nepravilno očišćena elektroda. Ovo je vrlo važno imati na umu, jer tokom kalibracije instrument pretpostavlja da je elektroda čista i da će kriva standardizacije stvorena tokom procesa kalibracije ostati validna referenca do sledeće kalibracije. pH metri koji se mogu naći na tržištu dozvoljavaju drift voltaže od oko ±60 mV. Devijacija od 0 mV nije neubičajena, mada je idealno da ne pređe ±30 mV. Proces kalibracije nadoknađuje promenu offset-a napona. Ako mV offset nastavi sa odstupanjem i merač je kalibrisan prljavom elektrodom, tada će doći do netačnih očitanja.

 

 

Serija rastvora za čišćenje osigurava maksimalnu efikasnost i tačnost vaših senzora. Čišćenje je brza i efikasna rutina koju treba redovno obavljati kao preventivnu meru. HI70642L je rastvor za čišćenje napravljen posebno za aplikacije koje uključuju merenje pH u proizvodima od sira.

 

Zapečaćena vazdušno-nepropusna flaša

  • osigurava kvalitet i svežinu rastvora.

Svaka boca označena brojem i datumom isteka

  • Hanna rastvori za čišćenje specijalno su formulisani da traju 5 godina od proizvodnje za neotvorenu bocu.

 

Specifikacije

 

Opis

rastvor za čišćenje elektrode od ostataka sira

Pakovanje

Bočica

Veličina

500 mL

Sertifikat analize

Ne

Sve cene su bez PDV-a i bez troškova isporuke, osim ako nije drugačije navedeno. Hanna Instruments d.o.o. — Milana Kašanina 2 — 11000 Beograd (Srbija ) — ID PDV-a 108788882 © 2022 Sva prava zadržana