SKU
HI700642P

Rastvor za čišćenje elektrode od ostataka sira (25 x 20 mL kesica) - HI700642P

5.535,00 RSD
Na lageru
HI700642P je veoma efikasan rastvor za čišćenje koje je posebno formulisan za upotrebu sa pH elektrodama koje se koriste u proizvodnji sira. Elektrode mogu da se zaprljaju od upotrebe i davaće netačne rezultate čak i ako se pravilno očitavaju vrednosti pH u puferu. Hanna rastvor za čišćenje uklanja nečistoće i ostatke koji su nataloženi na površini elektrode nakon merenja pH sira. Hanna predlaže redovno čišćenje senzora i spoja vaše elektrode kako bi sonda bila uvek čista i sprečila bilo kakvo začepljenje spojnice. Svaka vrećica ima na sebi naznačen broj serije i rok trajanja, izrađena je od lagane folije koja osigurava svežinu prilikom svakog otvaranja. Hanna’s line of cleaning solutions have been specially formulated to have an expiration of 5 years from the date of manufacture for an unopened sachet.
  • Specijalno formulisan da otklanja depozite vinskog soka sa pH elektrode.
  • Pogodne kesice za jednokratnu upotrebu osiguravaju svežinu rastvora

Najčešći uzrok netočnosti merenja pH je nečista ili nepravilno očišćena elektroda. Ovo je vrlo važno imati na umu, jer tokom kalibracije instrument pretpostavlja da je elektroda čista i da će kriva standardizacije stvorena tokom procesa kalibracije ostati validna referenca do sledeće kalibracije. pH metri koji se mogu naći na tržištu dozvoljavaju drift voltaže od oko ±60 mV. Devijacija od 0 mV nije neubičajena, mada je idealno da ne pređe ±30 mV. Proces kalibracije nadoknađuje promenu offset-a napona. Ako mV offset nastavi sa odstupanjem i merač je kalibrisan prljavom elektrodom, tada će doći do netačnih očitanja.

 

 

Serija rastvora za čišćenje osigurava maksimalnu efikasnost i tačnost vaših senzora. Čišćenje je brza i efikasna rutina koju treba redovno obavljati kao preventivnu meru. HI700642P je rastvor za čišćenje formulisan posebno za aplikacije koje uključuju merenje pH u proizvodima od sira.

Svelo-nepropusno pakovanje

  • Pakovanje koje ne propušta UV svetlost.

Jednokratna upotreba

  • osigurava kvalitet i svežinu rastvora.

Jasno označeni broj serije i datum isteka na svakoj kesici

  • Hanna rešenja za čišćenje specijalno su formulisana da traju 5 godina od proizvodnje za neotvorenu kesicu.

 

Specifikacije

 

Opis

rastvor za čišćenje elektrode od ostataka sira

Pakovanje

kesice

Veličina

20 mL

Količina

25

Sertifikat analize

Ne

Sve cene su bez PDV-a i bez troškova isporuke, osim ako nije drugačije navedeno. Hanna Instruments d.o.o. — Milana Kašanina 2 — 11000 Beograd (Srbija ) — ID PDV-a 108788882 © 2022 Sva prava zadržana