SKU
HI700643P

Rastvor za čišćenje naslaga jogurta (kesice od 25 k 20 mL)

4.059,00 din.
Na lageru

HI700643P je visoko efikasan rastvor za čišćenje koji je specijalno formulisan za pH elektrode koje se koriste u jogurtu. Elektrode se mogu zaprljati od upotrebe i daće netačne rezultate čak i ako ispravno očitaju u pH puferu. Hanna rastvori za čišćenje eliminišu nečistoće i ostatke koji ostaju na površinama elektroda kada se urone u uzorke tokom merenja i pogrešno skladište. Hana predlaže da redovno čistite sijalicu i spoj vaše elektrode kako biste osigurali da je sonda uvek čista i sprečila bilo kakvo začepljenje spoja.

  • Specijalno formulisan rastvor za čišćenje za uklanjanje naslaga jogurta sa pH elektrode
  • Zgodne kesice za jednokratnu upotrebu obezbeđuju svežinu rastvora

Najčešći uzrok netačnosti pH merenja je nečista ili nepravilno očišćena elektroda. Ovo je veoma važno napomenuti, jer tokom kalibracije instrument pretpostavlja da je elektroda čista i da će kriva standardizacije kreirana tokom procesa kalibracije ostati važeća referenca do sledeće kalibracije. pH metri na tržištu danas će dozvoliti pomak napona od približno ±60 mV. Odstupanje od 0 mV nije neobično, ali idealno ne bi trebalo da bude veće od ±30 mV. Proces kalibracije kompenzuje promenu napona ofseta. Ako mV ofset nastavi da odstupa i merač je kalibrisan sa prljavom elektrodom, onda će doći do netačnih očitavanja.


Sve cene su bez PDV-a i bez troškova isporuke, osim ako nije drugačije navedeno. Hanna Instruments d.o.o. — Milana Kašanina 2 — 11000 Beograd (Srbija ) — ID PDV-a 108788882 © 2022 Sva prava zadržana