SKU
HI700641P

Rastvor za čišćenje i dezinfekciju mlečnih proizvoda (25 k 20 mL kesice)

5.535,00 RSD
Na lageru

HI700641P je visoko efikasan rastvor za čišćenje i dezinfekciju koji je specijalno formulisan za upotrebu sa pH elektrodama koje postaju obložene naslagama mleka, uključujući mleko, sir, jogurt i sladoled. Elektrode se mogu zaprljati od upotrebe i daće netačne rezultate čak i ako ispravno očitaju u pH puferu. Hanna rastvori za čišćenje eliminišu nečistoće i ostatke koji ostaju na površini elektrode nakon merenja mlečnog proizvoda. Hana predlaže da redovno čistite sijalicu i spoj vaše elektrode kako biste osigurali da je sonda uvek čista i sprečila bilo kakvo začepljenje spoja. Svaka kesica ima utisnut broj serije i rok trajanja i napravljena je od svetle blok folije koja obezbeđuje svežinu svaki put kada se otvori. Hannina linija rastvora za čišćenje je specijalno formulisana da ima rok trajanja od 5 godina od datuma proizvodnje za neotvorenu kesicu.

  • Specijalno formulisan rastvor za čišćenje za uklanjanje naslaga mleka sa pH elektrode
  • Zgodne kesice za jednokratnu upotrebu obezbeđuju svežinu rastvora

Najčešći uzrok netačnosti pH merenja je nečista ili nepravilno očišćena elektroda. Ovo je veoma važno napomenuti, jer tokom kalibracije instrument pretpostavlja da je elektroda čista i da će kriva standardizacije kreirana tokom procesa kalibracije ostati važeća referenca do sledeće kalibracije. pH metri na tržištu danas će dozvoliti pomak napona od približno ±60 mV. Odstupanje od 0 mV nije neobično, ali idealno ne bi trebalo da bude veće od ±30 mV. Proces kalibracije kompenzuje promenu nagiba napona. Ako mV ofset nastavi da odstupa i merač je kalibrisan sa prljavom elektrodom, onda će doći do netačnih očitavanja.


Sve cene su bez PDV-a i bez troškova isporuke, osim ako nije drugačije navedeno. Hanna Instruments d.o.o. — Milana Kašanina 2 — 11000 Beograd (Srbija ) — ID PDV-a 108788882 © 2022 Sva prava zadržana