SKU
HI7003004P

Rastvor za čuvanje PH / ORP elektroda, vrećice od 25x20 ml - HI7003004P

3.761,65 din.
Na lageru
Rastvor za skladištenje elektroda za bazensku liniju HI7003004P pripremljena je sa hemikalijama reagenskog stepena koje se mogu koristiti za osiguravanje optimalnih performansi pH i ORP metara. Ispravno čuvanje pH elektrode u rastvoru održava staklenu membranu pravilno hidratiziranom zajedno sa spojem koji je deo mernog sistema. Slobodno protočni spoj omogućava brza i stabilna merenja.
  • Dizajniran za skladištenje bilo koje pH ili ORP elektrode za održavanje optimalnih performansi
  • 25 kesica pufera sa 20 ml rastvora
  • 5 godina trajanja za neotvorene kesice

Rastvor za skladištenje elektroda za bazensku liniju HI7003004P posebno je formulisano rešenje za skladištenje za pravilno održavanje pH i ORP sondi kada se ne koriste. Da biste optimizirali vreme odziva, važno je održavati pH žarulju hidratiziranom. Takođe je važno zadržati spoj i pH i ORP sondi. Sve elektrode imaju vezu koja je električni put između ispitnog rastvora i unutrašnje elektrode. Održavanje ovog spoja hidratiziranim održava spoj nesmetanim, što omogućava brže i stabilnije očitanje.

Za procesne sonde HI7003004P bi se takođe trebao koristiti za rehidraciju elektrode nakon čišćenja ulja i losiona koji će vremenom obložiti senzore. Nakon upotrebe rastvora za čišćenje, sondu treba pustiti da se namače 15 minuta kako bi se stvorio hidracijski sloj. Nakon tog vremena treba izvršiti kalibraciju.

Dobro održavan bazen, hidromasažna kada ili spa započinje tačnim očitanjem, a potrebno je pravilno čuvanje pH / ORP elektrode kako bi se osigurale maksimalne performanse i dug životni vek.

Pregled funkcionalnosti:

Prigodno pakovanje

Idealno za servisere koji obavljaju rutinsko održavanje sonde

Svaka kesica sveža je kao i dana kada je bila zapakovana

Jasno označeni broj serije i datum isteka na svakoj kesici.

  • Hanna pH i ORP rastvori za skladištenje posebno su formulisani kako bi istekle 5 godina od datuma pakovanja rastvora.

Specifikacije

Opis Rešenje za skladištenje elektroda
Pakovanje kesice
Količina 25
Veličina 20 mL
Sve cene su bez PDV-a i bez troškova isporuke, osim ako nije drugačije navedeno. Hanna Instruments d.o.o. — Milana Kašanina 2 — 11000 Beograd (Srbija ) — ID PDV-a 108788882 © 2022 Sva prava zadržana