SKU
HI700224P

Pool Line ORP rastvor za ispitivanje, kesice od 25x20 ml - HI700224P

4.182,00 din.
Na lageru
Rastvor za ispitivanje bazena HI700224P kvalitetan je rastvor za ispitivanje izrađen od reagenskih hemikalija koja se koristi za ispitivanje odziva platinskih i zlatnih ORP elektroda koje se koriste za merenje kvaliteta vode u bazenima, banjama i vrućim kadama. ORP rastvor za testiranje zapakovan je u prikladne kesice za jednokratnu upotrebu i idealan je za servisere koji proveravaju ORP sonde tokom obavljanja rutinskog održavanja mesta. Kesice su takođe idealne za korisnika koji samo retko mora proveriti sondu. Svaki put kada se paket otvori svež je kao i dana kada je proizveden.
  • 470 mV ±10 mV @ 25°C vrednost
  • 25 kesica svaka sa 20 ml rastvora
  • 5 godina trajanja za neotvorene kesice

HI700224P je ORP test rešenje dizajnirano za ispitivanje performansi ORP elektroda. Kad se ORP elektroda stavi u ispitni rastvor, dobijena očitanja trebaju biti blizu vrednosti od 470 mV. Ovaj rastvor omogućava korisnicima da brzo vide da li se njihove elektrode ispravno očitavaju. Koristeći ovo kao dijagnostički alat, korisnici tada mogu odlučiti treba li ORP elektrodu očistiti, polirati i kondicionirati ili zameniti. Rastvori za ispitivanje proizvode se u našem najmodernijem proizvodnom pogonu, koristeći hemikalije sa reagensom u okruženju kontrolisanom temperaturom.

Prigodno pakovanje

  • Idealno za servisere koji obavljaju rutinsko održavanje sonde
  • Svaka kesica sveža je kao i dana kada je bila zapakovana

Jasno označeni broj serije i datum isteka na svakoj kesici.

  • Ispitni rastvor Hanna ORP posebno je formulisan da ima rok od 5 godina od datuma pakovanja.

Specifikacije

Opis ORP rastvor za ispitivanje
ORP Vrednost @ 25°C 470 mV ±10 mV
Pakovanje kesice
Količina 25
Veličina 20 mL
Sve cene su bez PDV-a i bez troškova isporuke, osim ako nije drugačije navedeno. Hanna Instruments d.o.o. — Milana Kašanina 2 — 11000 Beograd (Srbija ) — ID PDV-a 108788882 © 2022 Sva prava zadržana