SKU
HI7006014P

Rastvor za čišćenje bazena 25 kesica - HI7006014P

4.182,00 din.
Nema na zalihi
Rastvor za čišćenje opšte namene HI7006014P Pool Line vrlo je efikasno rešenje formulisano za čišćenje pH i ORP sondi. Elektrode se mogu premazati raznim supstancama kada se koriste u bazenima, vrućim kadama i banjama. Ako se sonde ne očiste, mogu se pojaviti netačni rezultati. Hannin rastvor za čišćenje uklanja nečistoće i ostatke koji ostaju na površinama elektroda. Hanna predlaže redovno čišćenje pH i ORP sondi kako bi se osiguralo da senzor bude uvek čist i da spoj ne prolazi slobodno.
  • 25 vrećica koje sadrže po 20 ml rastvora
  • Pogodno pakovanje za jednokratnu upotrebu.
  • Idealno za retku upotrebu

Najčešći uzrok netačnosti merenja pH je nečista ili nepravilno očišćena elektroda. Ovo je vrlo važno imati na umu, jer tokom kalibracije instrument pretpostavlja da je elektroda čista i da će kriva standardizacije stvorena tokom procesa kalibracije ostati validna referenca do sledeće kalibracije. PH-metri koji su danas na tržištu omogućit će pomak napona (pH 7,01) od približno ± 60 mV. Devijacija od 0 mV nije neubičajena, mada je idealno da ne pređe ±30 mV. Proces kalibracije nadoknađuje promenu offset-a napona. Ako odmak mV nastavi odstupati i merač se kalibriše, tada će sve promene na sondi rezultirati netačnim očitanjima.

Čišćenje je brza i efikasna rutina koju treba redovno obavljati kao preventivnu meru. Jednostavnim uranjanjem elektrode u kesicu koja sadrži rastvor za čišćenje na 15 do 20 minuta rastvoriće se sve mineralne naslage ili druge naslage.

Nakon bilo kojeg postupka čišćenja, važno je rehidrirati čašu pH elektrode stavljanjem u ratsvor za skladištenje na 15 minuta. Nakon što se sonda rehidrira, mora se izvršiti kalibracija. To je vrlo važno za sonde u procesu, jer se mnoge koriste za praćenje i kontrolu doziranja hemikalija. Ključno je da je sonda čista i kalibrisana kako bi merač održao idealnu zadatu vrednost. Čišćenje pH sondi i procesa ORP sonde trebalo bi biti deo rutinskog programa održavanja.

Svetlo-nepropusno pakovanje

  • Pakovanje koje ne propušta UV svetlost.

Jednokratna upotreba

  • osigurava kvalitet i svežinu rastvora.

Jasno označeni broj serije i datum isteka na svakoj kesici.

  • Hanna rešenja za čišćenje specijalno su formulisana da traju 5 godina od proizvodnje za neotvorenu kesicu.

Specifikacije

Opis Ratvor za čišćenje opšte namene
Pakovanje Vrećice
Količina 25
Veličina 20 mL
Sve cene su bez PDV-a i bez troškova isporuke, osim ako nije drugačije navedeno. Hanna Instruments d.o.o. — Milana Kašanina 2 — 11000 Beograd (Srbija ) — ID PDV-a 108788882 © 2022 Sva prava zadržana