SKU
HI981033

pH tester za vino HI981033

15.867,00 RSD
Nema na zalihi

Dizajniran da unese jednostavnost u pH testiranje tokom procesa proizvodnje vina, HI981033 pH tester vina je projektovan da reši izazov merenja uzoraka sa visokim sadržajem čvrstih materija. Ugrađena sonda ima stakleno telo, sferni vrh i Hannin sistem za prevenciju začepljenja (CPS) koji je otporan na začepljenje 20 puta duže od standardne keramičke frite, što je čini idealnom za merenje pH tokom procesa pravljenja vina.

  • ±0,2 pH tačnost
  • Dolazi sa svim potrebnim rešenjima i baterijama - sve što vam je potrebno da odmah počnete sa merenjem.
  • Specijalizovana elektroda za proveru soka, šire i vina na licu mesta tokom procesa proizvodnje vina.

wine-ph-tester-hi981033

Bolje karakteristike za bolje testiranje

Indikator stabilnosti na ekranu obezbeđuje najviši nivo poverenja u vaše rezultate. Funkcija automatskog isključivanja koja se može izabrati produžava vek trajanja baterije radi bezbrižnosti i uštede energije ako se merač slučajno ostavi uključen.

Pocket Sized

Kompaktna veličina čini Vine pH tester idealnim za testiranje u pokretu. Veliki LCD displej pruža brza očitavanja iz bilo kog ugla, a rad sa jednim dugmetom pojednostavljuje proces testiranja za svakog korisnika.

Dug vek trajanja baterije

Uključena CR2032 Li-jonska baterija obezbeđuje do 1000 sati neprekidnog korišćenja. Ikona baterije će treptati da bi vas obavestila da je vreme da promenite bateriju kako nikada ne biste propustili merenje.

 

wine-ph-tester-tip-hi981033

Vaša merenja zahtevaju detaljnu pažnju; tako i vaša elektroda. HI981033 pH tester vina ima ugrađenu sondu koja je pažljivo dizajnirana da meri pH u soku, kaši i vinu.

CPS™ spoj rukava

Tehnologija sistema za prevenciju začepljenja (CPS) je dizajnirana za merenje pH vrednosti u uzorcima koji imaju visok sadržaj čvrstih materija. Kada se elektroda zaprlja, PTFE navlaka se može pomeriti da bi se očistila površina brušenog stakla, podmlađujući spoj za 20 puta duži vek trajanja elektrode.

Sferični stakleni vrh

Dizajn vrha sfernog oblika omogućava širu površinu kontakta sa uzorkom za brže merenje.

Stakleno telo

Stakleno telo se lako čisti, hemijski je otporno i brzo postiže termičku ravnotežu za brže i stabilnije merenje.

 

 

Verujemo da bi kupovina testera trebalo da bude jednostavna. Vaš pH tester vina je opremljen svime što vam je potrebno za uspešno testiranje odmah iz kutije.

Rešenje za čišćenje naslaga i mrlja od vina

Vaš pH tester za vino dolazi sa rastvorom za čišćenje koji je napravljen da našu elektrodu čuva od mrlja od vinskog soka i naslaga mošta. Ova koncentrovana kombinacija deterdženata čisti vaš merač brzo i efikasno tako da vaš merač ostaje u optimalnom stanju.

pH 3 i 7 pufer kesice

Kada se vrši pH kalibracija, važno je da se koriste ispravni puferi. Uključujemo neke početne bafere da biste krenuli. Kesice za jednokratnu upotrebu su pojedinačno zapečaćene tako da koristite svež pufer svaki put kada kalibrirate.

Rešenje za skladištenje

Pravilno skladištenje vaše elektrode će obezbediti pouzdana merenja i dug životni vek elektrode. Naše rešenje za skladištenje je specijalno formulisano da održava pH staklo hidratizovanim dok minimizira organski rast.

 

Specifikacije

SKU

HI981033

pH Opseg

0,00 do 12,00 pH

pH Rezolucija

0.01 pH

pH Preciznost (@25°C/77°F)

±0.05 pH

pH Kalibracija

Automatski, sa jednom ili dve tačke

pH Temperaturna kompenzacija

Automatski, 0 do 50 °C

Automatsko isključivanje

8 minuta, 60 minuta ili se može onemogućiti

Tip baterije / vek trajanja

CR2032 Li-ion / Približno 800 sati neprekidne upotrebe

Okolina

0 do 50 °C (32 do 122 °F); RH 95% mak

Dimenzije

51 x 157 x 21 mm (2 x 6.2 x 0.9“)

Težina

48 g (1.7 oz.)

Informacije za naručivanje

Svaki HI981033 Vinski pH tester se isporučuje sa: pH 3,00 pufer rastvora tečnom kesom (2 kom.), pH 7,01 pufer rastvorom tečnom kesom (2 kom.), rastvorom za čišćenje vinskih naslaga, rastvorom za čišćenje mrlja od vina, rastvorom za skladištenje elektroda, 13 mL kapaljka, rastvor za punjenje elektrolita, pipeta, uputstvo za upotrebu, sertifikat kvaliteta

Garancija

1 godina

Sve cene su bez PDV-a i bez troškova isporuke, osim ako nije drugačije navedeno. Hanna Instruments d.o.o. — Milana Kašanina 2 — 11000 Beograd (Srbija ) — ID PDV-a 108788882 © 2022 Sva prava zadržana