SKU
HI981031

pH Tester za pivo HI981031

15.867,00 RSD
Na lageru

Dizajniran da unese jednostavnost u pH testiranje tokom procesa kuvanja, HI981031 pH tester piva je projektovan da izdrži teško okruženje u pivari. Ugrađena sonda ima telo od titanijuma, ravni stakleni vrh i spoj od obnovljive tkanine, što je čini idealnom za merenje pH kaše ili sladovine tokom procesa pravljenja piva.

  • ±0,2 pH tačnost
  • Dolazi sa svim potrebnim rešenjima i baterijama – sve što vam je potrebno da odmah počnete da merite.
  • Specijalizovana elektroda za kontrolnu kontrolu kaše i sladovine tokom procesa kuvanja.

 

HI981031-Beer-pH-Tester_Front

 

Bolje karakteristike za bolje testiranje

Indikator stabilnosti na ekranu obezbeđuje najviši nivo poverenja u vaše rezultate. Funkcija automatskog isključivanja koja se može izabrati produžava vek trajanja baterije radi bezbrižnosti i uštede energije ako se merač slučajno ostavi uključen.

 

Džepna veličina

Kompaktna veličina čini pH tester piva idealnim za testiranje u pokretu. Veliki LCD displej pruža brza očitavanja iz bilo kog ugla, a upravljanje jednim dugmetom pojednostavljuje proces testiranja za svakog korisnika.

 

Dug vek trajanja baterije

Uključena CR2032 Li-jonska baterija obezbeđuje do 1000 sati neprekidne upotrebe. Ikona baterije će treptati da bi vas obavestila da je vreme da promenite bateriju kako nikada ne biste propustili merenje. 

 

Vaša merenja zahtevaju detaljnu pažnju; tako i vaša elektroda. HI981031 pH tester piva ima ugrađenu sondu koja je pažljivo dizajnirana da meri pH u pivu, kaši i sladovini.

 

 

 

Pljosnati stakleni vrh

Pljosnati stakleni vrh se lako čisti i sprečava sakupljanje čvrstih materija u uzorcima kaše i sladovine na senzoru radi manje održavanja.

Obnovljivi spoj od tkanine 

HI981031 ima spoj od tkanine. Kada je začepljen, jednostavno očistite spoj jednostavnim izvlačenjem 1/8” spoja iz elektrode da biste otkrili novi deo, što rezultira obnovljenim spojem za duži vek trajanja elektrode.

Titanijumsko telo

Titanijumsko telo je praktično nelomljivo, štiteći vaš tester od slučajnog loma, što ga čini idealnim za gruba okruženja za kuvanje.

 

complete-kit-hi981031

 

Verujemo da bi kupovina testera trebalo da bude jednostavna. Vaš pH tester piva je opremljen svime što vam je potrebno za uspešno testiranje odmah iz kutije.

 

Rešenje za čišćenje naslaga od piva

Vaš pH tester piva dolazi sa rastvorom za čišćenje koji je dizajniran da zaštiti vašu elektrodu od nakupljanja kvasca i šećera. Ova koncentrovana kombinacija deterdženata čisti vaš tester brzo i efikasno tako da vaš tester ostaje u optimalnom stanju.

pH 4 i 7 pufer kesice

Kada se vrši pH kalibracija, važno je da se koriste ispravni puferi. Uključujemo neke početne bafere da biste krenuli. Kesice za jednokratnu upotrebu su pojedinačno zapečaćene tako da koristite svež pufer svaki put kada kalibrirate.

Rastvor za čuvanje

Pravilno skladištenje vaše elektrode će obezbediti pouzdana merenja i dug životni vek elektrode. Naše rešenje za skladištenje je specijalno formulisano da održava pH staklo hidratizovanim dok minimizira organski rast.

 

Specifikacije

 

SKU

HI981031

pH Opseg

0.00 do 12.00 pH

pH Rezolucija

0.01 pH

pH Preciznost (@25°C/77°F)

±0.05 pH

pH Kalibracija

Automatski, sa jednom ili dve tačke

pH Temperaturna kompenzacija

Automatski, 0 do 80 °C

Automatsko isključivanje

8 minuta, 60 minuta ili se može onemogućiti

Tip baterije/životni vek

CR2032 Li-ion / Približno 800 sati neprekidne upotrebe

Životna sredina

0 do 50 °C (32 do 122 °F); RH 95% max

Dimenzije

51 x 165 x 21 mm (2 x 6.5 x 0.9“)

Težina

60 g (2.11 oz.)

Informacije o poručivanju

Svaki HI981031 pH tester piva se isporučuje sa: pH 4,01 pufer rastvor tečnom kesice (2 kom.), pH 7,01 pufer rastvorom tečnom kesom (2 kom.), rastvorom za čišćenje naslaga piva (2 kom.), rastvorom za skladištenje elektroda, 13 mL kapaljka, uputstvo za upotrebu, sertifikat kvaliteta

Garancija

1 godina

Sve cene su bez PDV-a i bez troškova isporuke, osim ako nije drugačije navedeno. Hanna Instruments d.o.o. — Milana Kašanina 2 — 11000 Beograd (Srbija ) — ID PDV-a 108788882 © 2022 Sva prava zadržana