SKU
HI981036

pH tester za meso HI981036

15.867,00 RSD
Nema na zalihi

Dizajniran da unese jednostavnost u pH testiranje mesa, HI981036 pH tester mesa je projektovan da izdrži teško okruženje u postrojenjima za preradu mesa. Ugrađena sonda ima otvoreni referentni spoj, konusni stakleni vrh i dizajn rukava koji se može ukloniti što je čini idealnom za merenje pH vrednosti mesa.

 

  • ±0,05 pH tačnost
  • Dolazi sa svim potrebnim rešenjima i baterijama – sve što vam je potrebno da biste odmah započeli merenje.
  • Specijalizovana elektroda za spot proveru pH vrednosti tokom prerade mesa.

Bolje karakteristike za bolje testiranje

Indikator stabilnosti na ekranu obezbeđuje najviši nivo poverenja u vaše rezultate. Funkcija automatskog isključivanja koja se može izabrati produžava vek trajanja baterije radi bezbrižnosti i uštede energije ako se merač slučajno ostavi uključen.

Džepno pakovanje

Kompaktna veličina čini pH tester za meso idealnim za testiranje u pokretu. Veliki LCD ekran omogućava očitavanja na prvi pogled iz bilo kog ugla, a rad sa jednim dugmetom pojednostavljuje proces testiranja za svakog korisnika.

Dug vek trajanja baterije

Uključena CR2032 Li-jonska baterija obezbeđuje do 1000 sati neprekidnog korišćenja. Ikona baterije će treptati da bi vas obavestila da je vreme da promenite bateriju kako nikada ne biste propustili merenje.


 

Vaša merenja zahtevaju detaljnu pažnju; tako i vaša elektroda. HI981036 pH tester mesa ima ugrađenu sondu koja je pažljivo dizajnirana za direktna merenja pH tokom obrade mesa.

Jedinstveni otvoreni spoj sa uklonjivim rukavom

Kada očitavanja postanu spora, jednostavno uklonite navlaku za brzo čišćenje i novi elektrolit. Posedovanje čiste sonde sa svežim referentnim elektrolitom će poboljšati performanse i produžiti vek trajanja testera.

Konusni stakleni vrh

Dizajn vrha konusnog oblika omogućava direktan prodor u meso i mesne proizvode.

PVDF Telo

Poliviniliden fluorid (PVDF) je izdržljiva plastika koja je otporna na većinu hemikalija i rastvarača koji se koriste za dezinfekciju u prehrambenom sektoru, uključujući hlor (izbeljivač).


 

 

Verujemo da bi kupovina pH testera trebalo da bude jednostavna. Vaš pH tester mesa je opremljen svime što vam je potrebno za uspešno testiranje odmah iz kutije.

Rastvor za čišćenje mesa, masti i masnoća

Vaš Meat pH tester se isporučuje sa rastvorom za čišćenje koji je napravljen da zaštiti vašu elektrodu od ulja i proteina koji se nalaze u mesu i mesnim proizvodima. Ova koncentrovana kombinacija deterdženata čisti vaš tester brzo i efikasno tako da vaš tester ostaje u optimalnom stanju.

pH 4 & 7 kesice pufera

Kada se vrši pH kalibracija, važno je da se koriste ispravni puferi. Uključujemo neke početne bafere da biste krenuli. Kesice za jednokratnu upotrebu su pojedinačno zapečaćene tako da koristite svež pufer svaki put kada kalibrirate.

Rastvor za čuvanje

Pravilno skladištenje vaše elektrode će obezbediti pouzdana merenja i dug životni vek elektrode. Naše rešenje za skladištenje je specijalno formulisano da održava pH staklo hidratizovanim dok minimizira organski rast.


 

 

Specifikacija

 

Naziv specifikacije

Detalji

Šifra

HI981036

pH Opseg

0.00 do 12.00 pH

pH Rezolucija

0.01 pH

pH Preciznost (@25°C/77°F)

±0.05 pH

pH Kalibracija

Automatski, sa jednom ili dve tačke

pH Temperaturna Kompenzacija

Automatski, 0 do 50 °C

Automatsko isključivanje

8 minuta, 60 minuta ili se može onemogućiti

Tip baterije / Trajanje

CR2032 Li-jonska / Približno 800 sati neprekidne upotrebe

Radna sredina

0 do 50 °C (32 to 122 °F); RH 95% max

Dimezije

51 x 148 x 21 mm (2 x 5.8 x 0.9“)

Težina

43 g (1.58 oz.)

Informacije za poručivanje

Svaki pH tester za meso HI981036 se isporučuje sa: kesicama sa tečnim puferskim rastvorom pH 4,01 (2 kom), kesom sa tečnim rastvorom pufera pH 7,01 (2 kom), rastvorom za čišćenje mesa, masti i masnoća (2 kom), rastvorom za skladištenje elektroda. , kapaljka od 13 mL, rastvor za punjenje elektroda, uputstvo za upotrebu, sertifikat kvaliteta

Garancija

1 godina

Sve cene su bez PDV-a i bez troškova isporuke, osim ako nije drugačije navedeno. Hanna Instruments d.o.o. — Milana Kašanina 2 — 11000 Beograd (Srbija ) — ID PDV-a 108788882 © 2022 Sva prava zadržana