SKU
HI981030

pH Tester za direktno merenje u zemlji HI981030

15.867,00 RSD
Na lageru

Dizajniran da unese jednostavnost u pH testiranje zemljišta, HI981030 GroLine pH tester zemljišta je dizajniran za direktna merenja pH u zemljištu za ekološka i poljoprivredna ispitivanja. Ugrađena sonda ima otvoreni referentni spoj, konusni stakleni vrh i dizajn navlake koji se može ukloniti, što je čini idealnom za merenje pH vrednosti zemljišta

  • ±0.05 pH tačnost
  • Isporučuje se sa svim potrebnim rastvorima i baterijama – sve što vam je potrebno da biste odmah započeli merenje.
  • Specijalizovana elektroda za proveru pH vrednosti zemljišta i muljnog rastvora na licu mesta.

Bolje karakteristike za bolje testiranje

Indikator stabilnosti na ekranu obezbeđuje najviši nivo poverenja u vaše rezultate. Funkcija automatskog isključivanja koja se može izabrati produžava vek trajanja baterije radi bezbrižnosti i uštede energije ako se merač slučajno ostavi uključen.

 

Džepna veličina

Kompaktna veličina čini pH tester zemljišta idealnim za testiranje u pokretu. Veliki LCD displej pruža brza očitavanja iz bilo kog ugla, a rad sa jednim dugmetom pojednostavljuje proces testiranja za svakog korisnika.

 

Dug vek trajanja baterije

Uključena CR2032 Li-jonska baterija obezbeđuje do 1000 sati neprekidnog korišćenja. Ikona baterije će treptati da bi vas obavestila da je vreme da promenite bateriju kako nikada ne biste propustili merenje. 


 

 

 

Vaša merenja zahtevaju detaljnu pažnju; tako i vaša elektroda. HI981030 pH tester zemljišta ima ugrađenu sondu koja je pažljivo dizajnirana za direktna merenja pH u zemljištu za ekološka i poljoprivredna ispitivanja.

 

Jedinstveni otvoreni spoj sa uklonjivim rukavom

Kada očitavanja postanu spora, jednostavno uklonite navlaku za brzo čišćenje i novi elektrolit. Čista sonda sa svežim referentnim elektrolitom će poboljšati performanse i produžiti vek trajanja testera.

 

Konusni stakleni vrh

Dizajn vrha konusnog oblika omogućava prodiranje u tlo i mulj.

 

Telo od PVDF materijala

Poliviniliden fluorid (PVDF) je izdržljiva plastika koja je otporna na većinu hemikalija i rastvarača koji se koriste za dezinfekciju, uključujući hlor (izbeljivač).


 

 

Verujemo da bi kupovina testera trebalo da bude jednostavna. Vaš pH tester zemljišta je opremljen svime što vam je potrebno za uspešno testiranje odmah iz kutije.

Rastvor za čišćenje od zemljišta i depozita humusa

Vaš pH tester zemljišta dolazi sa rastvorom za čišćenje koji je konstruisan da čuva vašu elektrodu bez organskih materijala koji se nalaze u zemljištu. Ova koncentrovana kombinacija deterdženata čisti vaš tester brzo i efikasno tako da vaš tester ostaje u optimalnom stanju.

 

pH 4 & 7 pufer u kesicama

Kada se vrši pH kalibracija, važno je da se koriste ispravni puferi. Uključujemo početne pufere biste započeli merenje. Kesice za jednokratnu upotrebu su pojedinačno zapečaćene tako da koristite svež pufer svaki put kada kalibrirate.

 

Rastvor za čuvanje

Pravilno skladištenje vaše elektrode će obezbediti pouzdana merenja i dug životni vek elektrode. Naš rastvor za čuvanje elektrode je specijalno formulisan da održava pH staklo hidratizovanim dok minimizira organski rast.

 
 
 

Specifikacija

 

Specifikacija Naziv

Detalji

Šifra

HI981030

pH Opseg

0.00 do 12.00 pH

pH Rezolucija

0.01 pH

pH Tačnost(@25°C/77°F)

±0.05 pH

pH Kalibracija

Autmatska, jedna ili dve tačke

pH Temperaturna Kompenzacija

Automatska, 0 do 50 °C

Automatsko isključivanje

8 minuta, 60 minuta, ili onemogućeno

Tip baterije / vek trajanja

CR2032 Li-jonska /Približno 800 sati neprekidne upotrebe

Radna Sredina

0 do 50 °C (32 do 122 °F); RH 95% max

Dimenzije

51 x 151 x 21 mm (2 x 5.9 x 0.9“)

Težina

46 g (1.62 oz.)

Informacije za naručivanje

Svaki HI981030 GroLine pH tester se isporučuje sa: pH 4,01 pufer rastvorom u kesici (2 kom.), pH 7,01 pufer rastvor u kesici (2 kom), rastvorom za čišćenje naslaga zemljišta, rastvorom za čišćenje naslaga humusa, rastvorom za skladištenje elektroda, Kapalica od 13 mL, rastvor za punjenje elektroda, uputstvo za upotrebu, sertifikat kvaliteta

 

Sve cene su bez PDV-a i bez troškova isporuke, osim ako nije drugačije navedeno. Hanna Instruments d.o.o. — Milana Kašanina 2 — 11000 Beograd (Srbija ) — ID PDV-a 108788882 © 2022 Sva prava zadržana