SKU
HI98143-22

pH i EC predajnik sa galvanski izolovanim izlazom

Na lageru

HI98143 serija je specijalno dizajnirana za merenja pH i električne provodljivosti na daljinu u industrijskim aplikacijama. Može se montirati na panel ili na zid.

 

  • Dostupna su četiri modela.
  • Automatska kompenzacija temperature povezivanjem.
  • Kompatibilan sa računarom.

Direktno povezivanje

Direktno povezivanje elektrode sa predajnikom obezbeđuje pozitivnu električnu vezu bez gubitka signala. Ovaj predajnik je idealan za aplikacije daljinske kontrole procesa.

 

Izlazni signali

Dostupna su četiri modela koji emituju signal od 0-1 V, 0-4 V ili 4-20 mA. Izlazni signali su proporcionalni ulaznim signalima, ali nezavisni od promena u opterećenju ili kapacitivnosti kabla.

 

Automatska kompenzacija temperature

Kompenzacija efekata temperature za EC merenja se vrši pomoću kola za automatsku kompenzaciju temperature predajnika.

 

Povezivanje

Predajnik se može povezati na bilo koji kontroler pH ili provodljivosti, snimač, računar ili bilo koji uređaj za praćenje podataka koji prihvata 0 do 1 V, 0 do 4 V ili 4 do 20 mA ulaz.

 

Koristan dizajn

Konektori sonde, napajanje, kontakti i trimeri za kalibraciju su lako dostupni direktno na prednjoj ploči.

 

Raznovrsna upotreba

Za linijske aplikacije, preporučena pH elektroda je HI1001, dok je sonda provodljivosti HI3001. HI1001 je kombinovana pH elektroda sa dvostrukim spojem sa BNC i kablom od 3m; HI3001 je sonda provodljivosti sa 4 prstena sa platinskim senzorima.

Sve cene su bez PDV-a i bez troškova isporuke, osim ako nije drugačije navedeno. Hanna Instruments d.o.o. — Milana Kašanina 2 — 11000 Beograd (Srbija ) — ID PDV-a 108788882 © 2022 Sva prava zadržana