SKU
HI10482

pH elektroda za vino HALO Bluetooth® - HI10482

36.162,00 RSD
Na lageru

Naš HALO® za domaće i zanatske vinare ima stakleno telo, sferni vrh i Hannin sistem za prevenciju začepljenja (CPS) koji je otporan na začepljenje 20 puta duže. Sva očitavanja se prenose direktno na vaš Apple ili Android uređaj ili edge®blu.

  • Uzmite laboratorijska merenja pH i temperature pomoću pametnog telefona ili tableta.
  • Lako se povežite sa aplikacijom Hanna Lab pritiskom na dugme preko Bluetooth® bežične tehnologije.
  • Grupirajte svoje podatke prema vremenu ili zapisu. Pošaljite ga e-poštom radi skladištenja ili podelite sa prijateljima ili kolegama.

wine ph electrode sleeve opened and closed HI10482

HALO® Bežični Vine pH metar uključuje Bluetooth® Smart tehnologiju sa dizajnom specifičnim za aplikaciju. Postoji nekoliko karakteristika koje ga čine idealnim za merenje pH vrednosti vina.

Formulacija stakla opšte namene

Staklo opšte namene (GP) pruža najbolji odgovor u čitavom pH opsegu i može se koristiti za širok spektar primena.

Ugrađeni temperaturni senzor

HI10482 ima ugrađeni temperaturni senzor za merenje temperature i kompenzaciju.

Pokretni spoj CPS rukava

Tehnologija sistema za prevenciju začepljenja (CPS) dizajnirana je za merenje pH vrednosti u uzorcima vinskog soka i mošta koji imaju visok sadržaj čvrstih materija. CPS tehnologija koristi spoj od brušenog stakla koji omogućava pravilan protok tečnosti sa PTFE navlakom koja odbija čvrste materije. Kada se HALO zaprlja, PTFE navlaka se može pomeriti da bi se očistila brušena staklena površina podmlađujući spoj, što rezultira 20 puta dužim životnim vekom elektrode.

Hanna Instruments - Halo pH probe with bluetooth smart technology

Podaci u realnom vremenu

Prikaz pH i temperature se ažurira svake sekunde. Očitanja se automatski čuvaju u datoteci istorije svakog sata, ograničena samo dostupnom memorijom na uređaju.

Fluidan, Dinamičan Grafikon

Merenja se mogu prikazati sama na displeju, sa tabelarnim podacima ili kao grafikon. Grafikon se može pomerati i zumirati tehnologijom štipanja i zumiranja radi poboljšanog pregleda.

GLP (Dobra laboratorijska praksa)

Prikazuje datum i vreme trenutne kalibracije, ofset i prosečni nagib, zajedno sa kalibrisanim baferima, mV vrednostima, temperaturom i nagibom između svakog bafera.

halo-lab-app-use-in-lab

Podsetnik za kalibraciju i alarmi za merenje

Aplikacija Hanna Lab vas upozorava kada je HALO potrebna kalibracija ili ako je prag merenja premašen.

Kalibracija dizajnirana za vino

Kada kalibrišete svoj HALO za vino, od vas će biti zatraženo da koristite pufer pH 3,00 umesto pufera pH 4,01. Zašto? Precizna očitavanja pH počinju odgovarajućom pH kalibracijom, a stavljanje u zagrade vašeg opsega merenja pomaže da se osigura da su vaši brojevi precizni svaki put. Vino obično ima nizak pH, a kalibracija na pH 3,00 pomaže vam da budete sigurni da pokrijete ceo opseg merenja.

Prijavite i delite podatke

Sačuvane datoteke evidencije mogu biti označene informacijama specifičnim za merenje. Podaci se lako dele putem e-pošte u CSV formatu.

Pomoć i uputstva

Demo režim vam pomaže da istražite karakteristike aplikacije Hanna Lab. Opšte informacije o aplikaciji, HALO informacije, pH vodič, vodič za održavanje i kontakt informacije su dostupni u pomoći.

HALO® karakteristike/prednosti

Povezuje se na aplikaciju Hanna Lab sa kompatibilnim Apple ili Android uređajem preko Bluetooth pametne tehnologije (Bluetooth 4.0)

pH kalibracija do pet tačaka sa sedam dostupnih standardnih pH pufera

Podsetnik za kalibraciju

  • Upozorava vas kada HALO treba kalibraciju
  • Odgovarajući unapred programirani kalibracioni pufer set za Halo pH elektrode specifične za primenu

Podaci u realnom vremenu

  • Prikazuje pH i temperaturu koja se ažurira svake sekunde

Osnovna dobra laboratorijska praksa (GLP)

  • Prikazuje datum i vreme trenutne kalibracije zajedno sa ofsetom i prosečnim nagibom

Full GLP

  • Prikazuje datum i vreme trenutne kalibracije, ofset i prosečni nagib zajedno sa kalibrisanim baferima, mV vrednostima, temperaturom i nagibom između svakog bafera

Fluidan, dinamički grafikon

  • Merenje se može prikazati sa tabelarnim podacima ili kao grafikon. Ose grafikona se mogu proširiti korišćenjem štipanja i zumiranja radi poboljšanog pregleda

Merni alarmi

  • Upozorava vas ako je prag merenja prekoračen

Specifikacije

 
SKU HI10482
Reference dvostruko, Ag/AgCl
Spoj / Brzina protoka pokretni otvoreni spoj
Elektrolit 3.5M KCl
Opseg pH: 0 do 12
Preporučena radna temperatura 0 do 80°C (32 do 176°F) - GP
Tip / Oblik kupola (prečnik: 8 mm)
Prečnik 12 mm
Dužina tela 120 mm / 195 mm
Senzor temperature da
Materijal tela staklo
Preporučena upotreba vino, mošt, sok
Veza Bluetooth Smart (Bluetooth 4.0), domet od 10 m (33').
Informacije za naručivanje HI10482 (HALO) se isporučuje sa rastvorom za skladištenje, rastvorom za čišćenje, pH 7,01 puferskim rastvorom, pH 3,00 puferskim rastvorom, rastvorom za punjenje, baterijom, sertifikatom o kvalitetu i uputstvom.
Sve cene su bez PDV-a i bez troškova isporuke, osim ako nije drugačije navedeno. Hanna Instruments d.o.o. — Milana Kašanina 2 — 11000 Beograd (Srbija ) — ID PDV-a 108788882 © 2022 Sva prava zadržana