SKU
HI1003/5

pH elektroda sa odgovarajućom iglom za kontinuirano praćenje protoka-3m (9,84') - HI1003/5

27.921,00 RSD
Na lageru

Ova industrijska sonda ima pH elektrodu sa staklenim telom sa odgovarajućom šifrom za upotrebu u agresivnim hemikalijama i lako se čisti. PEI zaštitni rukav daje elektrodi otpornost na mehaničko opterećenje. Radne temperature su -5 do 80°C (23 do 176°F) i pritisak do 6 bara (87 psi)

  • .½ " NPT spoljni navoj za linijsku instalaciju
  • pH elektroda sa ekskluzivnom PTFE membranom koja ne začepljuje
  • Savršeno za kontinuirano praćenje protoka u industrijskim aplikacijama za omekšavanje vode i rashladnih tornjeva.

Da bi se smanjila normalna kontaminacija koja dolazi od industrijske upotrebe, ova elektroda kombinuje preporuku polimernu i tehnologiju dvostrukog spoja. Sa ovom tehnologijom nije potrebno punjenje i elektroda se može koristiti u uzorcima kao što su organska jedinjenja, proteini i teški metali. Pored toga, pH elektroda koristi jedinstveni prstenasti PTFE spoj koji minimizira začepljenje.

Neki modeli takođe imaju ugrađeno pojačalo, koje omogućava da se merenja vrše daleko od lokacije instrumenta bez potrebe za predajnikom. HI1003 sonde imaju BNC konektor koji omogućava brzo i jednostavno povezivanje sa bilo kojim pH meračem. Dostupni su modeli sa kablom od 3 ili 5 metara (9,8 ili 16 stopa)..

Sve cene su bez PDV-a i bez troškova isporuke, osim ako nije drugačije navedeno. Hanna Instruments d.o.o. — Milana Kašanina 2 — 11000 Beograd (Srbija ) — ID PDV-a 108788882 © 2022 Sva prava zadržana