SKU
HI1083P

pH elektroda sa mikro osetnim vrhom (BNC + PIN) - HI1083P

50.553,00 RSD
Na lageru
HI1083P je staklena elektroda sa BNC i pin konektorom, jednim referentnim spojem i mikro osetnim vrhom. PIN konektor koristi se za omogućavanje CAL CHECK funkcije za merače HI2221, HI2222 i HI2223. Ova elektroda ima senzorni vrh prečnika samo 3 mm i može se koristiti za merenje pH u uzorcima od samo 100 µL. Ova sonda je idealna za ploče za skupe uzorke sa malo zapremine. HI1083P ima jedinstven dizajn otvorenog spoja u kome između uzorka koji se meri i unutrašnje referentne ćelije postoji sloj elektrolita viskolena (tvrdi gel) koji ne sadrži srebro hlorid (AgCl).
  • Otvoreni spoj
  • Mikro osetna sijalica
  • Viskolen gel elektrolit

HANNA instruments nudi veliki broj različitih pH elektroda dizajniranih za najrazličitije namene. Tip stakla koji se koristi za očitavanje pH, oblik senzornog dela, materijal izrade, vrsta i materiajal referentnog spoja kao i korišćeni elektrolit samo su neka od naprednih konstruktivnih rešenja.

HI1083P koristi staklo opšte namene (GP), mikro senzorni deo, kućište od stakla i otvoreni spoj sa elektrolitom od viskolenskog gela.

Staklo opšte namene

Staklo opšte namene (GP), kao što naziv kaže, je standardna staklena formulacija koja se koristi za opštu upotrebu. pH elektroda sa GP staklom imaće otpornost na 100 megaoma na 25 ° C i pogodna je za merenje pH uzoraka koji su na sobnoj temperaturi. HI1083P je pogodna za upotrebu na temperaturama od 0 do 50°C.

Mikro osetna sijalica

Dizajn mikro osetnog vrha od 3 mm omogućava merenje pH u uzorcima sa vrlo malo zapremine ili prostora. HI1083P može meriti u uzorcima manjim od 100 µL. Idealna za korišćenje sa veoma skupim uzorcima nedovoljne zapremine.

Stakleno telo elektrode

Telo od stakla je idealno za upotrebu u laboratoriji. Staklo je rezistentno na agresivne hemikalije i lako se čisti. Stakleno telo elektrode takođe omogućava lak prenos toplote na elektrolit. mV generisan iz referentne ćelije je temperaturno zavisan. Što brže elektroda postigne ravnotežu, to je stabilniji referentni potencijal.

Otvoreni referentni spoj

Suspendovane čvrste supstance i proteini koji se nalaze u prehrambenim proizvodima zečepljuju klasičan keramički spoj. Ovo začepljenje će ometati merno kolo između indikatorske elektrode i unutrašnje referentne što dovodi do sporijeg vremena odziva, pogrešnih očitavanja i česte zamene elektroda. Dizajn otvorenog spoja sastoji se od čvrstog gel-interfejsa (viskolena) između uzorka i unutrašnje Ag / AgCl reference. Ovaj interfejs ne samo da sprečava da srebro uđe u uzorak, već onemogućava začepljenje, što rezultira brzim odzivom i stabilnim očitavanjima.

BNC Pin priključak

HI1053P koristi BNC i PIN priključak BNC konektor je univerzalan jer se može koristiti na bilo kojem pH metru koji koristi ženski ulaz BNC sonde. Pin konektor koristi se za omogućavanje CAL Cheka na sledećim mernim pH meračima; HI122, HI123, HI221, HI222, HI223, HI2221, HI2222, and HI2223.

 

Specifikacije

Ime Detalji:
SKU HI1083P
OPIS kombinovana pH elektroda sa mikro osetnim vrhom
Spoj dupli, Ag/AgCl
Spoj/protok otvoreni
Elektrolit viskolen
Maksimalni pritisak 0.1 bar
Opseg pH: 0 do 13
Operativna temperatura 0 do 50°C (32 do 122°F) - GP
Senzorni vrh sferni (dia: 3 mm)
Temperaturni senzor ne
Pojačivač ne
Materijal staklo opšte namene
Kabl koaksijalni dužine 1 m (3.3’)
Preporučena upotreba biotehnologija, uzorci < 100 µL
Priključak BNC pin*
Napomena * za pH metre sa Cal Check sistemom
Sve cene su bez PDV-a i bez troškova isporuke, osim ako nije drugačije navedeno. Hanna Instruments d.o.o. — Milana Kašanina 2 — 11000 Beograd (Srbija ) — ID PDV-a 108788882 © 2022 Sva prava zadržana