SKU
HI70300M

Rastvor za skladištenje elektrode (230 mL) - HI70300M

1.968,00 RSD
Nema na zalihi
HI70300M je rastvor za skladištenje elektroda pripremljen sa hemikalijama za pripremu reagensa koje se mogu koristiti da se obezbede optimalne performanse vaših pH i ORP elektroda. Pravilno skladištenje vaše pH elektrode u rastvoru održava staklenu membranu dobro hidriranom što održava ispravnu funkciju i omogućava tačna očitanja.
  • Specijalna formulacija sprečava razvoj bakterija na pH elektrodi.
  • Na pakovanju su jasno istaknuti rok trajanja i broj serije.
  • Rastvor je dizajniran za čuvanje pH i ORP elektroda.
HI70300M je specijalno formulisani rastvor za skladištenje pH i ORP elektroda. Da bi se osiguralo najbolje vreme odziva, vrh senzora i referentni spoj pH elektrode treba da budu vlažni kada se ne koriste. Postavljanje pH elektrode u malu čašu napunjenu rastvorom za skladištenje ili zamena rastvora u zaštitnom poklopcu je jednostavan način za skladištenje elektrode. HI70300M takođe treba koristiti za rehidrataciju elektrode nakon čišćenja natapanjem najmanje jedan sat pre merenja.

Zapečaćeno pakovanje

  • osigurava kvalitet i svežinu rastvora.

Svaka boca označena brojem i datumom isteka.

  • Hanna rastvori za skladištenje pH elektroda su posebno formulisani da traju i do 5 godina od datuma proizvodnje naznačenom na ambalaži.
Sve cene su bez PDV-a i bez troškova isporuke, osim ako nije drugačije navedeno. Hanna Instruments d.o.o. — Milana Kašanina 2 — 11000 Beograd (Srbija ) — ID PDV-a 108788882 © 2022 Sva prava zadržana