SKU
FC2423

pH elektroda za merenje u siru (za HI98165) - FC2423

39.852,00 RSD
Na lageru
pH elektroda za merenja u siru FC2423 sa ugrađenim temperaturnim senzorom ima telo od nerđajućeg čelika sa konusnim staklenim vrhom koji omogućava prodiranje u čvrste materije, polutvrde materije i emulzije.
  • Omotač elektrode od nerđajućeg čelika za zaštitu na proizvodnom podu.
  • Ugrađeni senzor temperature omogućava brza i tačno kompenzovana očitanja čak i tokom naglih kolebanja temperature.
  • Dizajniran za direktna merenja u siru i proizvodima od sira.

pH elektroda za merenje u siru

Ova specijalizovana elektroda nudi brojne karakteristike koje poboljšavaju testiranje pH kod proizvođača sira. Čvrsto telo od nerđajućeg čelika uparena s konusnim senzornim vrhom omogućava prodor sira u različite tačke tokom procesa proizvodnje. Integrisani temperaturni senzor takođe obezbeđuje da se svim pH merenjima nadoknadi temperatura bez potrebe za zasebnom temperaturnom sondom.  

Telo od nerđajućeg čelika

Telo od nerđajućeg čelika AISI 316 nudi dugotrajnost u proizvodnom pogonu i može izdržati koncentracije hlorida koji izazivaju koroziju u drugim vrstama legura.

Viskolen elektrolit

Viskolenski elektrolit nudi čvrstu površinu gela između komponenata unutrašnje elektrode i uzorka koji se meri. Elektrolit ne sadrži srebro za upotrebu u proizvodima od sira i ne zahteva održavanje.

Konusni stakleni vrh

Konusni oblik vrha omogućava prodiranje u čvrste, polučvrste supstance i emulzije za direktno merenje pH u uzorcima kao što je sir.

Staklo niske temperature

pH elektroda za merenje u siru FC2423 koristi staklo formulacije niske temperature za osetni vrh. Staklo formulacije niske temperature ima niži otpor. Kako se temperatura senzorskog stakla smanjuje, otpor stakla niske temperature će se povećavati približavajući se otporu standardnog stakla na sobnoj temperaturi. pH elektroda za merenje u siru FC2423 pogodna je za merenje na temperaturama od 0 do 50°C.

Ugrađeni temperaturni senzor

Greške u kalibraciji i merenju otklanjaju se pomoću automatske kompenzacije temperature koju pruža integrisani temperaturni senzor temperature.

Specifikacije:

Ime Detalji
SKU FC2423
Opis unapred pojačana pH/temperaturna sonda
Referentni spoj jednostruki
Spoj/protok otvoreni spoj
Elektrolit Viskolen
Maksimalni pritisak 0.1 bar
Opseg pH: 0 do 12
Preporučena radna temperatura 0 do 50°C (32 do 122°F) - LT
Vrsta/Oblik konusni (6 x8 mm)
Temperaturni senzor Da
Pojačivač Da
Materijal titanium
Kabl koaksijalni; 1 m (3.3’)
Preporučena upotreba sirni proizvodi
Priključak DIN**
Sve cene su bez PDV-a i bez troškova isporuke, osim ako nije drugačije navedeno. Hanna Instruments d.o.o. — Milana Kašanina 2 — 11000 Beograd (Srbija ) — ID PDV-a 108788882 © 2022 Sva prava zadržana