SKU
HI1285-6

pH/EC/TDS sonda sa CAL Check - HI1285-6

16.974,00 RSD
Na lageru
Odredite pH, EC i TDS (ppm) uz pomoć samo jedne pH/EC sonde HI1285-6 Savršena za merenja u plastenicima, za prečišćavanje vode i kotlovima i rashladnim tornjevima sa polipropilenskim telom, ugrađenim temperaturnim senzorom i unapred pojačanom pH elektrodom. The HI1285-6 je dizajnirana za upotrebu sa HI9813-6 prenosnim pH/EC/TDS/Temperaturnim meračem CAL Check™.
  • 3 u 1 sonda sa senzorima pH, provodljivosti (EC), TDS (ppm) i temperature.
  • Unapred pojačana sonda za bolje rezultate!
  • Odličan za hidroponske namene, akvarijume i ribnjake.

Unapred pojačana višeparametarska sonda

Kolo pH elektrode ima ugrađeno pojačalo koje služi za smanjenje uticaja električnih šumova na merenja velike impedance i pH. Električni šumovi potiču od motora i pumpi koji se nalaze u plastenicima i staklenicima. Dizajn sa jednim referentnim spojem pH elektrode ima spoj od tekstila koji omogućava kretanje jona između unutrašnjeg gel elektrolita i uzorka koji se meri. Prednost platnenog spoja je u tome što se može obnoviti, izlažući svežu površinu kada očitanja postanu nestabilna. Ove karakteristike čine ovu sondu idealnom za upotrebu u rastvorima đubriva.

Amperometrijski EC/TDS senzor

EC/TDS merenja se vrše sa amperometrijskim senzorom sa duplim pinom. Na senzor se primenjuje naizmenični napon, a količina struje koja prolazi između dva pina od nerđajućeg čelika određuje količinu rastvorenih jonskih čvrstih materija.

Ugrađeni temperaturni senzor

Očitavanje pH i EC / TDS mora se kompenzovati temperaturnim razlikama kako bi se dobili tačni rezultati. Ugrađeni temperaturni senzor HI1285-6 omogućava brzo očitavanje temperature koje se zatim koristi za prilagođavanje rezultata pH i EC / TDS u skladu s tim.

Telo od polipropilena

Polipropilensko telo multiparametarske pH/EC sonde HI1285-6 sadrži sva tri senzora u čvrstom dizajnu sonde. Materijal izrade je pogodan za veliki broj primena, pogotovo za terenske gde se izdržljivost sonde i merača stavlja na test. Vertikalni stabilazori/proširenja oko staklenog pH senzora štite elektrodu od mehaničkih kvarova usled udara i slučajnog ispuštanja. Polipropilenska plastika je visokokvalitetna plastika koja je hemijski otporna na mnoge agresivne hemikalije.

DIN priključak sa Cal Check funkcijom

HI1285-6 koristi DIN priključak Ova vrsta konektora je uglavnom prisutna kod merača sa kojima se isporučuje i možda neće biti zamenljiva. Povezivanje HI1285-6 omogućava funkciju CAL Check na prenosnom višeparametarskom meraču HI9813-6.
Ime Detalji
SKU HI1285-6
Opis pojačana sonda za pH i EC
Referentni spoj jednostruki, Ag/AgCl
Spoj/protok tkanina
Elektrolit gel
Maksimalni pritisak 0.1 bar
Opseg pH: 0 do 13 / EC; T: 0 do 50°C (32 do 122°F) - LT
Vrsta/Oblik sferična (prečnik: 8.0 mm)
Temperaturni senzor Da
Materijal polipropilen
Kabl 1 m (3.3’)
Preporučena upotreba staklenici, hidroponika, monitoring životne sredine, tretman vode, kotlovi, rashladni tornjevi
Priključak DIN priključak sa Cal Check funkcijom
Sve cene su bez PDV-a i bez troškova isporuke, osim ako nije drugačije navedeno. Hanna Instruments d.o.o. — Milana Kašanina 2 — 11000 Beograd (Srbija ) — ID PDV-a 108788882 © 2022 Sva prava zadržana