SKU
HI1285-7

Multiparametarska sonda pH/EC/TDS za merač HI9814 - HI1285-7

16.605,00 RSD
Nema na zalihi
HI1285-7 je 3-u-1 pojačana multiparametarska sonda koja meri pH, EC / TDS i temperaturu unutar jednog polipropilenskog tela. pH deo ove sonde izgrađen je sa spojem od tkanine, polimer elektrolitom bez gela i formulacijom stakla niske temperature. EC / TDS deo ove sonde koristi dva pina od nerđajuća čelika za amperometrijsko određivanje provodljivosti i ukupno rastvorenih čvrstih supstanci. Ugrađeni senzor temperature osigurava da se i pH i EC / TDS očitanja nadoknade za temperaturne razlike u standardima i uzorcima. Dizajn HI1285-7 je idealan za određivanje pH, EC / TDS i temperature u plastenicima, hidroponici i drugim primenama u poljoprivredi. HI1285-7 dizajnirana je za upotrebu sa Haninim prenosnim višeparametrskim meračem HI9814.
  • Unaperd pojačana sonda
  • Amperometrijski EC/TDS senzor
  • 1 sonda za pH & EC/TDS

Hanna Instruments nudi širok izbor elektroda namenjenih za različite primene. Korišćeni senzorski materijal, materijal kućišta i vrsta priključka samo su neka od dizajnerskih rešenje koje treba uzeti u razmatranje prilikom nabavke sonde.

Pojačana pH elektroda

Kolo pH elektrode ima ugrađeno pojačalo koje služi za smanjenje uticaja električnih šumova na merenja velike impedance i pH. Električni šumovi potiču od motora i pumpi koji se nalaze u plastenicima i staklenicima. Dizajn sa jednim referentnim spojem pH elektrode ima spoj od tekstila koji omogućava kretanje jona između unutrašnjeg gel elektrolita i uzorka koji se meri. Prednost platnenog spoja je u tome što se može obnoviti, izlažući svežu površinu kada očitanja postanu nestabilna. Ove karakteristike čine ovu sondu idealnom za upotrebu u rastvorima đubriva.

Amperometrijski EC/TDS senzor

EC/TDS merenja se vrše sa amperometrijskim senzorom sa duplim pinom. Na senzor se primenjuje naizmenični napon, a količina struje koja prolazi između dva pina od nerđajućeg čelika određuje količinu rastvorenih jonskih čvrstih materija.

Ugrađeni temperaturni senzor

Očitavanje pH i EC / TDS mora se kompenzovati temperaturnim razlikama kako bi se dobili tačni rezultati. Ugrađeni senzor temperature HI1285-7 omogućava brzo očitavanje temperature, koje se zatim koristi za podešavanje pH i EC / TDS rezultata.

Telo od polipropilena

Polipropilensko kućište modela HI1285-7 sadrži sva tri senzora u okviru čvrstog, jedinstvenog dizajna kućišta. Materijal izrade je pogodan za veliki broj primena, pogotovo za terenske gde se izdržljivost sonde i merača stavlja na test. Vertikalni stabilazori/proširenja oko staklenog pH senzora štite elektrodu od mehaničkih kvarova usled udara i slučajnog ispuštanja. Polipropilenska plastika je visokokvalitetna plastika koja je hemijski otporna na mnoge agresivne hemikalije.

Brzi DIN priključak

HI1285-7 koristi brzo-konektujući DIN priključak koji postavljanje i uklanjanje sonde čini jednostavnim i brzim. Ova vrsta priključka elektrode je generalna karakteristika merača sa kojim se isporučuje sonda. HI1285-7 dizajnirana je za upotrebu sa Hanna HI9814 GroLine hidroponskim vodootpornim pH / EC / TDS / prenosnim meračem temperature.

 

Specifikacije

Ime Detalji:
SKU HI1285-7
Opis unapred pojačana pH i EC sonda
Spoj jednostruki, Ag/AgCl
Spoj i protok platinasti
Elektrolit gel
Maksimalni pritisak 0.1 bar
Opseg pH: 0 do 13 / EC; T: 0 do 50°C (32 do 122°F) - LT
Vrh/oblik sferni (prečnik: 8.0 mm)
Temperaturni senzor Da
Materijal tela polipropilen
Kabl 7-pole; 1 m (3.3’)
Preporučena upotreba staklenici, plastenici, hidroponi
Priključak brzo DIN priključak
Zabeleška *Za upotrebu sa HI9814
Sve cene su bez PDV-a i bez troškova isporuke, osim ako nije drugačije navedeno. Hanna Instruments d.o.o. — Milana Kašanina 2 — 11000 Beograd (Srbija ) — ID PDV-a 108788882 © 2022 Sva prava zadržana