SKU
HI5313

PEI telo referentne elektrode za FC301B - HI5313

17.303,59 din.
Na lageru
HI5313 je PEI telo, punjivo, jednostruki spoj, referentna elektroda sa pola ćelija sa 4 mm sa banana priključkom. Ova elektroda ima jedan keramički spoj u spoljnoj referentnoj ćeliji i napravljena je za upotrebu u temperaturama od -5 do 60 ° C. Ovo razmatranje dizajnirano je za upotrebu sa FC301B floridnom polu-staničnom jonskom selektivnom elektrodom.
  • Polućelijski dizajn
  • Izdržljivo PEI telo
  • Gel elektrolit

HANNA instruments nudi veliki broj različitih pH elektroda dizajniranih za najrazličitije namene. Prilikom razmatranja dizajna elektrode treba uzeti u obzir materijal tela, tip i konstrukciju spoja i korišćeni elektrolit.

HI5313 koristi PEI telo, jednostruki keramički spoj i stabilni gel-elektrolit.

PEI pH elektroda

Telo HI5313 sastoji se od polieterimidne (PEI) smole. PEI telo je pogodno za širok spektar primena i ističe se u terenskim merenjima zbog svoje izdržljivosti. Zaštita oko vrha sfernog stakla smanjuje mogućnost loma PEI plastika je visokokvalitetna plastika koja je hemijski otporna na mnoge agresivne hemikalije.

Keramički spoj

Spoljašnji spoj elektrode, poznat i kao solni most, neophodna je komponenta električnog kruga. Kretanje jona mora da teče kroz spoj za stabilno očitavanje. Spojna referenca ima jedan keramički frit. Keramika je porozni materijal koji ima protok od 15-20 μL / sat. Ostali tipovi spajanja dostupni su sa većim protokom i izrađeni od različitih materijala.

4 mm priključak

HI5313 koristi 4 mm banana priključak. Ovaj tip konektora lako se uključuje u referentni ulaz na odgovarajućim meračima. Ostale vrste konektora uključuju BNC, DIN, vijčane, T-vrste i 3,5 mm da nabrojimo neke. Ove vrste konektora obično su vlasničke za određenu vrstu merača i nisu međusobno zamenljive.

Specifikacije:

Vrsta referentne ćelije pojedinačna, Ag/AgCl
Vrsta spoja / brzina protoka keramička
Tip elektrolita gel (KCl 1M AgCl)
Materijal tela PEI
Max. Pritisak 0.1 bar
Operativni opseg temperature -5 do 60°C (23 do 140°F)
Dužina tela / ukupna dužina 120 mm / 163.5 mm
Spoljni prečnik 12 mm
Kabl 1 m (3.3')
Tip konektora 4 mm banana
Preporučena upotreba uzorci sa suspendovanim krutinama, titracije
Sve cene su bez PDV-a i bez troškova isporuke, osim ako nije drugačije navedeno. Hanna Instruments d.o.o. — Milana Kašanina 2 — 11000 Beograd (Srbija ) — ID PDV-a 108788882 © 2022 Sva prava zadržana