SKU
FC099

Oštrica od nerđajućeg čelika za pH elektrodu za meso (35 mm)

19.311,00 din.
Na lageru

FC099 je sečivo od nerđajućeg čelika za probijanje mesa pH elektrodom. Ovo sečivo ima dužinu od 35 mm (1,4'') i pričvršćuje kompatibilne pH elektrode Hanna Instruments dizajnirane za analizu mesa. Za kompletnu listu kompatibilnih elektroda pogledajte donju tabelu sa specifikacijama.

  • Napravljen od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika za dugo korišćenje
  • Oštar kao žilet za lako prodiranje u meso i druge polučvrste materije
  • Štiti staklenu pH elektrodu od lomljenja

 

 

FC099 je 35 mm (1,4’’) duga oštrica za prodiranje od nerđajućeg čelika koja se koristi sa pH elektrodama Hanna Instruments Foodcare dizajniranim za merenje pH vrednosti mesa. Ovo sečivo omogućava lako prodiranje u meso tako da pH ​​elektroda dođe u kontakt sa unutrašnjim mesnim proizvodom, istovremeno ga štiti od lomljenja. Na slici je oštrica pričvršćena za pH elektrodu koja se kupuje zasebno. Dostupan je i FC098 koji je duža verzija (20 mm; 0,8”) sečiva. Ove oštrice su dizajnirane od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika da obezbede dugo korišćenje.

 

Sve cene su bez PDV-a i bez troškova isporuke, osim ako nije drugačije navedeno. Hanna Instruments d.o.o. — Milana Kašanina 2 — 11000 Beograd (Srbija ) — ID PDV-a 108788882 © 2022 Sva prava zadržana