SKU
HI93728-03

Regensi za određivanje nitrata (300 testova) - HI93728-03

Na lageru

This product is dangerous. Please request a quotation for this product.

HI93728-03 su reagensi za kolorimetrijsko određivanje nitrata kao azota. U setu ima dovoljno reagensa za 300 testova koji se mogu koristiti sa Haninim kompatibilnim stonim i prenosnim fotometrima. Ovi visokokvalitetni reagensi proizvedeni su u našem najsavremenijem postrojenju i na svakom pakovanju su jasno označeni brojem i datumom upotrebe radi praćenja.
 
  • Unapred pripremljeni reagensi za laku upotrebu
  • Pripremljeni sa visoko čistim hemikalijama
  • Označeni su sa rokom trajanja i sa lot brojem radi bolje sledljivosti.

Detalji

HI93728-03 su visoko kvalitetni reagensi koji su unapred izmereni, što omogućava korisnicima da postignu brza i tačna kolorimetrijska merenja. Korišćena metoda je adaptacije metode redukcije kadmija u kojoj reakcija između nitrata i reagensa izaziva ćilibarnu boju uzorka. Intenzitet boje određuje kompatibilni fotometar, a koncentracija nitrata biće prikazana u mg / L (ppm) kao nitrat-azot (NO3-N). Ovi reagensi su dizajnirani da se koriste sa uzorcima sa očekivanim rasponom od 0,0 do 30,0 mg / L (ppm) nitrat-azot.

 

Specifikacije:

Pakovanje 

Flaša 

Količina 

300 testova 

Metod 

Adaptacija redukcije kadmijuma 

Predlog 65 

 

UPOZORENJE:   

Ovaj proizvod može da vas izloži hemikalijama, uključujući kadmijum, za koji je poznato da izaziva rak i urođene mane ili druge reproduktivne štete. 

Sve cene su bez PDV-a i bez troškova isporuke, osim ako nije drugačije navedeno. Hanna Instruments d.o.o. — Milana Kašanina 2 — 11000 Beograd (Srbija ) — ID PDV-a 108788882 © 2022 Sva prava zadržana