SKU
HI190M-2

Mini magnetna mešalica - HI190M

16.851,00 RSD
Na lageru
HI190M je kompaktna i lagana mini magnetna mešalica. Manjak laboratorijskog prostora više nije briga! Sa zaštitom i brzinom mešanja podesivom od strane korisnika, ova mini magnetna mešalica odlična je za bilo koji laboratorijski prostor.
  • Kompatna veličina za veću efikasnost i sigurnost u laboratoriji.
  • Speedsafe™ mehanizam osigurava da se nikada ne prekorači maksimalna brzina.
  • Odlična za upotrebu u laboratorijama različite veličine.

Detalji:

U idealnom slučaju, kada se rade elektro-hemijska merenja, uzorak koji se testira je potrebno promešati. Upotreba pločice za mešanje omogućava pravilno mešanje, a uzorak postaje homogen po konzistenciji i temperaturi. Mešanje uzorka takođe pomaže da se ubrza vreme odziva kako bi senzor postigao stabilno očitavanje.

Kompaktne & pristupačne

HI190M-1 je kompaktna, lagana mešalica koja obezbeđuje jednostavno rukovanje u svakom laboratorijskom okruženju. Ograničen laboratorijski prostor nije viša briga uz upotrebu kompaktnih magnetnih mešalica koje štede prostor. LED indikatori govore korisniku kada radi mešalica. Izdržljivo kućište sa plastičnom zaštitom otporno je na prosipanje hemikalija. Magnetna mešalica HI190M-1 je isplativa za kupca kome ne treba dodatni trošak grejnog elementa. Napredni dizajn uključuje elektronske komponente koje korisniku omogućavaju lako regulisanje brzine sa velikom preciznošću.

Speedsafe™

Često se u laboratoriji uzorak sklanja sa mešalice pre nego što se brzina adekvatno smanji. To bi obično prouzrokovalo ubrzanje unutrašnjeg motora dok se ne ošteti. Za kontrolu brzine od promene viskoznosti ili uklanjanja tereta, HI190M-1 magnetna mešalica uključuje Speedsafe mehanizam. Uz Speedsafe ™, uređaj za otkrivanje brzine (opto-senzor) je spojen sa FVC (pretvarač frekvencije napona) za nadgledanje brzine mešanja. Kada brzina dostigne prethodno postavljeni maksimalni nivo, ograničivač brzine gasi VCO (oscilator napona pod kontrolom) da bi smanjio brzinu motora. Time se osigurava da kada se naglo ukloni mešalica, motor neće ubrzavati do velike brzine koja može biti opasna i za korisnika i za mešalicu; karakteristika koja se obično ne nalazi u konvencionalnim mešalicama.

Osigurač

Radi sigurnosti, u slučaju kratkog spoja, mini magnetna mešalica HI190M-1 opremljena je zamenljivim osiguračem. Strujno kolo HI190M-1 magnetne mešalice uzemljeno je na kućištu radi dodatne zaštite

 

Specifikacije

Sku

HI190M-1

Maximum Stirring Capacity

1 liter (0.26 gallons)

Speed Range Min

100 rpm

Speed Range Max

1000 rpm

Power Supply

110/115 Vac, 50/60 Hz

Installation Category

II

Cover Material

ABS Plastic

Environment

0 to 50˚C (32 to 122˚F); RH max 95%

Dimensions

120 x 120 x 45 mm (4.8 x 4.8 x 1.8")

Weight

640 g (1.4 lb.)

Warranty

2 years

 

Sve cene su bez PDV-a i bez troškova isporuke, osim ako nije drugačije navedeno. Hanna Instruments d.o.o. — Milana Kašanina 2 — 11000 Beograd (Srbija ) — ID PDV-a 108788882 © 2022 Sva prava zadržana