SKU
HI3899BP

Test komplet za određivanje kvaliteta morske vode Backpack Lab - HI3899BP

Na lageru

This product is dangerous. Please request a quotation for this product.

Marine science test komplet HI3899BP je jedinstvena "laboratorija u rancu" (Backpack lab) namenjena nastavnicima i studentima za testiranje glavnih parametara morske vode. Backpack Lab je dizajniran sa svim potrebnim komponentama na jednom mestu, smanjujući šansu da pogrešno spremi predmet. Svi testovi u izdržljivom rancu predstavljaju idealno rešenje za testiranja na terenu. Ovaj prenosivi komplet sadrži dobro konstruisane lekcije i aktivnosti, a profesoru će omogućiti da maksimalizuje svoje vreme u učionici. HI3899BP sadrži test setove za određivanje uobičajenih parametara u istraživanju morske vode: kiselost, alkalnost, amonijak, ugljen dioksid, rastvoreni kiseonik, nitrite, nitrate, fosfate i salinitet. HI98129 Combo Tester je takođe uključen za merenje pH, provodljivosti (EC), ukupnih rastvorenih čvrstih materija (TDS) i temperature, kao i seki disk za određivanjee zamućenosti i hidrometar za specifičnu gravitaciju.
  • Postupci ispitivanja
  • Radni listovi za laboratorijske aktivnosti
  • Ranac za nošenje testova i opreme

Detalji:

HI3899BP učionica u rancu! Backpack Lab Marine Science obrazovni komplet sadrži lekcije, aktivnosti i test komplete koji pomažu studentima da shvate važnost uobičajenih parametara kvaliteta morske vode. Pomoću titracije, kolorimetrije i direktnog merenja nastavnici i studenti mogu lako izmeriti parametre kao što su kiselost, alkalnost, amonijak, ugljen-dioksid, rastvoreni kiseonik, nitriti, nitrati, fosfati, salinitet, specifična težina, mutnoća, pH, EC, TDS i temperatura. HI3899BP se isporučuje sa svim potrebnim reagensima i opremom za obavljanje svake analize, a svi reagensi i puferi su pojedinačno dostupni kako se istroše.

Hanna hemijski testovi i džepni testeri uključeni u ovaj komplet što omogućava nastavnicima dragoceno sredstvo za pomoć studentima u razumevanju najvažnijih tema vezanih za kvalitet morske vode. Vodič za nastavnike pruža detaljne osnovne informacije za časove / aktivnosti koji se mogu dodatno prilagoditi. Primeri iz prakse pomožu studentima da shvate značaj fizičkih karakteristika i ostalih parametara morske vode.

Pregled funkcionalnosti:

Test komplet za 15 najvažnijih parametara

  • Studenti mogu steći široko razumevanje merenjem ovih 15 parametara: Kiselost, alkalnost, amonijak, ugljen-dioksid, rastvoreni kiseonik, nitriti, nitrati, fosfati, salinitet, specifična težina, zamućenost, pH, EC, TDS i temperatura.

Kompletna postavka za testiranje

  • Svi potrebni materijali se nalaze u kompletu za testiranje, kao što su pH tester, seki disk, hidrometar, bočice i paketi sa indikatorima i reagensima.

Dostupni su zamenski reagensi.

  • Nema potrebe za kupovinom novog test kompleta kada su zalihe reagenasa istrošene. Reagensi i puferi za svaki parametar mogu se naručiti pojedinačno.

Sveobuhvatni edukativni materijal.

  • Plan i komponente lekcije povezane su sveobuhvatnim priručnikom za nastavnike koji sadrži informacije o svakom parametru, aktivnosti u razredu osmišljene tako da upoznaju učenike sa svakim parametrom i detaljne procedure terenskog testiranja.
Sve cene su bez PDV-a i bez troškova isporuke, osim ako nije drugačije navedeno. Hanna Instruments d.o.o. — Milana Kašanina 2 — 11000 Beograd (Srbija ) — ID PDV-a 108788882 © 2022 Sva prava zadržana