SKU
HI1285-8

GroLine pH/EC/TDS višeparametarska sonda - HI1285-8

20.664,00 RSD
Na lageru
HI1285-8 je više parametarska sonda za određivanje pH, EC/TDS, i temperature. Uz pomoć HI981420 GroLine monitora obezbedite non-stop, kontinuirano nadgledanje pH, provodljivosti (EC i TDS) i temperature u hidroponskim hranljivim rastvorima.
  • Jedna sonda. Tri merenja
  • Ugrađeni senzor temperature omogućava brza i tačno kompenzovana očitanja čak i tokom naglih kolebanja temperature.
  • Specijalizovana za hidroponske namena sa obnovljivim spojem koji omogućava duži životni vek.

Hanna Instruments nudi širok izbor elektroda namenjenih za različite primene. Korišćeni senzorski materijal, materijal kućišta i vrsta priključka samo su neka od dizajnerskih rešenje koje treba uzeti u razmatranje prilikom nabavke sonde.

 

 

Pojačana pH elektroda

Kolo pH elektrode ima ugrađeno pojačalo koje služi za smanjenje uticaja električnih šumova na merenja velike impedance i pH. Električni šumovi potiču od motora i pumpi koji se nalaze u plastenicima i staklenicima. Dizajn sa jednim referentnim spojem pH elektrode ima spoj od tekstila koji omogućava kretanje jona između unutrašnjeg gel elektrolita i uzorka koji se meri. Prednost platnenog spoja je u tome što se može obnoviti, izlažući svežu površinu kada očitanja postanu nestabilna. Ove karakteristike čine ovu sondu idealnom za upotrebu u rastvorima đubriva.

 

Amperometrijski EC/TDS senzor

EC/TDS merenja se vrše sa amperometrijskim senzorom sa duplim pinom. Na senzor se primenjuje naizmenični napon, a količina struje koja prolazi između dva pina od nerđajućeg čelika određuje količinu rastvorenih jonskih čvrstih materija.

 

Ugrađeni temperaturni senzor

Očitavanje pH i EC / TDS mora se kompenzovati temperaturnim razlikama kako bi se dobili tačni rezultati. Ugrađeni senzor temperature HI1285-8 omogućava brzo očitavanje temperature koja se zatim koristi za podešavanje pH i EC / TDS rezultata.

 

Telo od polipropilena

Polipropilensko kućište modela HI1285-8 smešta sva tri senzora. Ovaj materijal je pogodan za širok spektar primena i pogoduje radu u otežanim uslovima zbog svoje izdržljivosti. Polipropilenska plastika je visokokvalitetna plastika koja je hemijski otporna na mnoge agresivne hemikalije i minimizira mogućnost mehaničkih oštećenja sonde.

 

DIN Priključak

HI1285-8 koristi DIN priključak Ova sonda se preporučuje za upotrebu sa HI981420 GroLine monitorom za pH, EC, TDS i temperaturu u hidroponskim rastvorima.

 

Specifikacije

 

Materijal

polipropilen

Referentni spoj

jednostruki, Ag/AgCl

Spoj / protok

tkanina

Elektrolit

Gel

Maks. pritisak

0.2 bar

Oblik vrha

sferni (dia: 8.5 mm)

Kabl

7-polni; 1 m kabla (3.3')

Preporučena radna temperatura

0 do 50˚C (32 do 122˚F) - LT

Temperaturni senzor

Da

Pojačivač

Da

Kabl              

1 m (3.3')

Priključak

DIN

Primene

hidroponi, akvaponi, staklenici i plastenici - tza korišćenje sa HI981420 GroLine monitorom

 

Sve cene su bez PDV-a i bez troškova isporuke, osim ako nije drugačije navedeno. Hanna Instruments d.o.o. — Milana Kašanina 2 — 11000 Beograd (Srbija ) — ID PDV-a 108788882 © 2022 Sva prava zadržana