SKU
HI1285-9

GroLine pH/EC/TDS Multiparametska sonda (ugradna)

39.114,00 RSD
Na lageru

HI1285-9 ugradna multiparametarska sonda meri pH, EC/TDS, i temperturu  u jednoj prikladnoj, robusnoj sondi. Koristite sa HI981421 GroLine monitorom da biste obezbedili non-stop, kontinuirano praćenje pH, provodljivosti (EC & TDS) i temperature u hidroponskim rastvorima hranljivih materija.

  • Ugradna  pH, EC i TDS sonda sa ekskluzivnom PTFE membranom koja ne začepljuje.
  • Ugrađeni temperaturni senzor obezbeđuje brza, tačno kompenzovana očitavanja čak i tokom iznenadnih temperaturnih fluktuacija.
  • Specijalizovano za hidroponiku sa obnovljivim spojem za produženi radni vek

Hanna Instruments nudi širok izbor elektroda koje su dizajnirane za mnoge različite primene. Materijal senzora, materijal tela i tip veze koji se koristi su samo neki od razmatranja dizajna.

 

 

 

 

Prethodno pojačana pH elektroda

Kolo pH elektrode ima ugrađeno pojačalo koje služi za smanjenje efekata električnog šuma na merenje visoke impedanse pH. Električna buka može doći od motora i pumpi koji su uobičajeni u staklenicima. Dizajn sa jednim referentnim spojem pH elektrode ima spoj od tkanine koji omogućava kretanje jona između unutrašnjeg gel elektrolita i uzorka koji se meri. Prednost platnenog spoja je u tome što se može izvući iz sonde, otkrivajući svežu površinu kada očitavanja postanu pogrešna ili nepravilna. Ove karakteristike čine ovu sondu idealnom za upotrebu u rastvorima đubriva.

Amperometrijski EC/TDS Senzor

EC/TDS očitavanja se obavljaju pomoću dvopinskog amperometrijskog senzora. Na senzor se primenjuje naizmenični napon i količina struje koja prolazi između dve igle od nerđajućeg čelika određuje količinu prisutnih rastvorenih jonskih čvrstih materija.

Ugrađeni Temperaturni Senzor

Očitavanja pH i EC/TDS moraju biti temperaturno kompenzovana da bi se dobili tačni rezultati. Ugrađeni temperaturni senzor HI1285-8 obezbeđuje brzo očitavanje temperature koje se zatim koristi za podešavanje pH i EC/TDS rezultata u skladu sa tim.

PVC Telo

PVC telo HI1285-9 sadrži sva tri senzora u čvrstom dizajnu jednog tela. Ovaj materijal za telo je pogodan za širok spektar primena i ističe se u teškim uslovima rada zbog svoje izdržljivosti. PVC je hemijski otporan na mnoge agresivne hemikalije i minimizira lomljenje usled slučajnog udarca ili pada elektrode.

DIN Konektor

HI1285-9 koristi DIN konektor. Ova sonda se preporučuje za upotrebu sa HI981421 GroLine Hidroponski  Monitor za nutrijente za pH, EC, TDS i temperaturu. 

 

 

Specifikacija

 

Specifikacija Naziv

Detailji

Šifra

HI1285-9

Referenca

trostruko, Ag/AgCl

Punjenje / Protok

PTFE

Elektrolit

polimer

Maksimalni pritisak

8 bar

Opseg

pH: 0 do 12/EC

Preporučena radna temperatura

0 do 60˚C (32 do 140˚F) - GP

Tip / Oblik

kupolast

Temperaturni  Senzor

da

Pojačivač

da

Materijal tela

PVC

Kabal

7-žični; 1 m kabla (3.3')

Preporučena upotreba

hidroponika, akvaponika, staklenici

Povezivanje

DIN

Posebna napomena

*Korišćenje sa HI981421 GroLine monitorom

 

Sve cene su bez PDV-a i bez troškova isporuke, osim ako nije drugačije navedeno. Hanna Instruments d.o.o. — Milana Kašanina 2 — 11000 Beograd (Srbija ) — ID PDV-a 108788882 © 2022 Sva prava zadržana