SKU
HI70631L

Alkalni rastvor za čišćenje pH elektrode od masti (500 mL) - HI70631L

Na lageru

This product is dangerous. Please request a quotation for this product.

HI70631L je efikasni alkalni rastvor za čišćenje koje je posebno formulisan za upotrebu u aplikacijama gde pH elektroda može biti premazana mastima. Elektrode mogu da se zaprljaju od upotrebe i davaće netačne rezultate čak i ako se pravilno očitavaju vrednosti pH u puferu. Hannini rastvori za čišćenje uklanjaju nečistoće i ostatke koje se ostavljaju na površinama elektroda kada se urone u uzorke tokom merenja i pogrešno se skladište. Hanna predlaže redovno čišćenje senzora i spoja vaše elektrode kako bi sonda bila uvek čista i sprečila bilo kakvo začepljenje spojnice. Hannina linija rastvora za čišćenje posebno je formulisana da ističe 5 godina od datuma proizvodnje.
  • Specijalno formulisan rastvor za čišćenje za uklanjanje masnoća i masti sa pH elektrode.
  • Flaša u kojoj se nalazi rastvor je u potpunosti zapečaćena.
  • Rok upotrebe i broj serije su jasno naznačeni na ambalaži.
Najčešći uzrok netočnosti merenja pH je nečista ili nepravilno očišćena elektroda. Ovo je vrlo važno imati na umu, jer tokom kalibracije instrument pretpostavlja da je elektroda čista i da će kriva standardizacije stvorena tokom procesa kalibracije ostati validna referenca do sledeće kalibracije. pH metri koji se mogu naći na tržištu dozvoljavaju drift voltaže od oko ±60 mV. Devijacija od 0 mV nije neubičajena, mada je idealno da ne pređe ±30 mV. Proces kalibracije nadoknađuje promenu offset-a napona. Ako mV offset nastavi sa odstupanjem i merač je kalibrisan prljavom elektrodom, tada će doći do netačnih očitanja.

electrode-cleaning-illustration

Serija rastvora za čišćenje osigurava maksimalnu efikasnost i tačnost vaših senzora. Čišćenje je brza i efikasna rutina koju treba redovno obavljati kao preventivnu meru. HI70631L je rastvpr za čišćenje napravljen posebno za aplikacije koje uključuju merenje pH u mastima ili u rastvoru na bazi masti.

Zapečaćena vazdušno-nepropusna flaša

  • osigurava kvalitet i svežinu rastvora.

Svaka boca označena brojem i datumom isteka

  • Hanna rastvor za čišćenje su posebno formulisani da isteku 5 godina od proizvodnje za neotvorenu ambalažu.
Sve cene su bez PDV-a i bez troškova isporuke, osim ako nije drugačije navedeno. Hanna Instruments d.o.o. — Milana Kašanina 2 — 11000 Beograd (Srbija ) — ID PDV-a 108788882 © 2022 Sva prava zadržana