SKU
HI8061L

Rastvor za čišćenje elektrode opšte namene u FDA flaši (500 mL) - HI8061L

4.305,00 RSD
Na lageru
HI8061L je rastvor za čišćenje elektroda, opšte namene, koji dolazi u FDA flaši. Elektrode mogu da se zaprljaju od upotrebe i davaće netačne rezultate čak i ako se pravilno očitavaju vrednosti pH u puferu. Hanna rastvori za čišćenje uklanjaju nečistoće i ostatke koji su ostavljeni na površini elektroda kada se urone u uzorke tokom merenja ili ako se pogrešno skladište. Hanna predlaže da redovno čistite merni vrh i spoj elektrode kako biste osigurali da je sonda uvek čista i da bi sprečili bilo kakvo začepljenje spoja.
  • Specijalno dizajnirani za čišćenje elektroda
  • Zaptivanje koje ne propušta vazduh za osiguravanje kvaliteta
  • Naznačeni rok upotrebe i serijski broj

Detalji

Najčešći uzrok netočnosti merenja pH je nečista ili nepravilno očišćena elektroda. Ovo je vrlo važno imati na umu, jer tokom kalibracije instrument pretpostavlja da je elektroda čista i da će kriva standardizacije stvorena tokom procesa kalibracije ostati validna referenca do sledeće kalibracije. pH metri koji se mogu naći na tržištu dozvoljavaju drift voltaže od oko ±60 mV. Devijacija od 0 mV nije neubičajena, mada je idealno da ne pređe ±30 mV. Proces kalibracije nadoknađuje promenu offset-a napona. Ako mV offset nastavi sa odstupanjem i merač je kalibrisan prljavom elektrodom, tada će doći do netačnih očitanja.

electrode cleaning illustration

Čišćenje je brza i efikasna rutina koju treba redovno obavljati kao preventivnu meru. Jednostavnim uranjanjem elektrode u rastvor za čišćenje HI8061L tokom 15 do 20 minuta rastvoriće se sve naslage minerala ili drugi premazi.

FDA boca

  • Ambalaža je napravljena tako da blokira UV svetlost.

Zapečaćena vazdušno-nepropusna flaša

  • osigurava kvalitet i svežinu rastvora.

Svaka boca označena brojem i datumom isteka.

  • Hanna rastvori za čišćenje specijalno su formulisani da traju 5 godina od proizvodnje za neotvorenu bocu.

Hanna nudi kompletnu liniju rastvora za čišćenje dizajniranih za specifične primene.

Sve cene su bez PDV-a i bez troškova isporuke, osim ako nije drugačije navedeno. Hanna Instruments d.o.o. — Milana Kašanina 2 — 11000 Beograd (Srbija ) — ID PDV-a 108788882 © 2022 Sva prava zadržana