SKU
HI700661P

Rastvor za čišćenje za poljoprivredne primene (25 x 20 mL kesice) - HI700661P

5.535,00 RSD
Na lageru
HI700661P je visoko efikasni rastvor za čišćenje koje je posebno formulisan za pH elektrode koje se koriste u poljoprivrednoj primeni. Elektrode mogu da se zaprljaju od upotrebe i davaće netačne rezultate čak i ako se pravilno očitavaju vrednosti pH u puferu. HANNA rastvori za čišćenje otklanjaju sve nečistoće i ostatke na elektrodi nastale pogrešnim skladištenjem i upotrebom u uzorku. Hanna predlaže redovno čišćenje senzora i spoja vaše elektrode kako bi sonda bila uvek čista i sprečila bilo kakvo začepljenje spojnice. Rastvor za čišćenje za namene u poljoprivredi (kesice od 25 k 20 ml)
 
  • Specijalno dizajnirani rastvor za čišćenje elektrode za poljoprivredne primene
  • Pogodne kesice za jednokratnu upotrebu osiguravaju svežinu rastvora

Detalji

Najčešći uzrok netočnosti merenja pH je nečista ili nepravilno očišćena elektroda. Ovo je vrlo važno imati na umu, jer tokom kalibracije instrument pretpostavlja da je elektroda čista i da će kriva standardizacije stvorena tokom procesa kalibracije ostati validna referenca do sledeće kalibracije. pH metri koji se mogu naći na tržištu dozvoljavaju drift voltaže od oko ±60 mV. Devijacija od 0 mV nije neubičajena, mada je idealno da ne pređe ±30 mV. Proces kalibracije nadoknađuje promenu offset-a napona. Ako mV offset nastavi sa odstupanjem i merač je kalibrisan prljavom elektrodom, tada će doći do netačnih očitanja.

 

 

Serija rastvora za čišćenje osigurava maksimalnu efikasnost i tačnost vaših senzora. Čišćenje je brza i efikasna rutina koju treba redovno obavljati kao preventivnu meru. HI700661P je posebno formulisani rastvor za čišćenje pH elektroda u poljoprivrednim primenama.

Svelo-nepropusno pakovanje

  • Pakovanje koje ne propušta UV svetlost.

Jednokratna upotreba

  • osigurava kvalitet i svežinu rastvora.

Jasno označeni broj serije i datum isteka na svakoj kesici.

  • Hanna rešenja za čišćenje specijalno su formulisana da traju 5 godina od proizvodnje za neotvorenu kesicu.

 

Specifikacije:

Opis 

rastvor za čišćenje elektrode 

Pakovanje 

kesice 

Količina 

25 

Veličina 

20 mL 

Sertifikat analize 

ne 

Sve cene su bez PDV-a i bez troškova isporuke, osim ako nije drugačije navedeno. Hanna Instruments d.o.o. — Milana Kašanina 2 — 11000 Beograd (Srbija ) — ID PDV-a 108788882 © 2022 Sva prava zadržana