SKU
HI7061M

Rastvor za čišćenje elektrode opšte namene (230 mL) - HI7061M

1.968,00 RSD
Na lageru
HI7061M je rešenje za čišćenje opšte namene koje se može koristiti za razne primene. Elektrode mogu da se zaprljaju od upotrebe i davaće netačne rezultate čak i ako se pravilno očitavaju vrednosti pH u puferu. Hannini rastvori za čišćenje koji su otklanjaju nečistoće koje se skupljaju na površini elektroda tokom uranjanja u uzorke ili pogrešnog skladištenja. Hanna predlaže da redovno čistite merni vrh i spoj elektrode kako biste osigurali da je sonda uvek čista i da bi sprečili bilo kakvo začepljenje spoja.
  • Specijalno dizajnirani za čišćenje elektroda
  • Zaptivanje koje ne propušta vazduh za osiguravanje kvaliteta
  • Naznačeni rok upotrebe i serijski broj

Detalji:

Najčešći uzrok netočnosti merenja pH je nečista ili nepravilno očišćena elektroda. Ovo je vrlo važno imati na umu, jer tokom kalibracije instrument pretpostavlja da je elektroda čista i da će kriva standardizacije stvorena tokom procesa kalibracije ostati validna referenca do sledeće kalibracije. pH metri koji se mogu naći na tržištu dozvoljavaju drift voltaže od oko ±60 mV. Devijacija od 0 mV nije neubičajena, mada je idealno da ne pređe ±30 mV. Proces kalibracije nadoknađuje promenu offset-a napona. Ako mV offset nastavi sa odstupanjem i merač je kalibrisan prljavom elektrodom, tada će doći do netačnih očitanja.

electrode-cleaning-illustration

Čišćenje je brza i efikasna rutina koju treba redovno obavljati kao preventivnu meru. Jednostavnim uranjanjem elektrode u rastvor za čišćenje HI7061M na 15 do 20 minuta rastvoriće se sve naslage minerala ili drugi ostaci.

Zapečaćena vazdušno-nepropusna flaša

  • osigurava kvalitet i svežinu rastvora.

Svaka boca označena brojem i datumom isteka.

  • Hanna rastvori za čišćenje specijalno su formulisani da traju 5 godina od proizvodnje za neotvorenu bocu.
Sve cene su bez PDV-a i bez troškova isporuke, osim ako nije drugačije navedeno. Hanna Instruments d.o.o. — Milana Kašanina 2 — 11000 Beograd (Srbija ) — ID PDV-a 108788882 © 2022 Sva prava zadržana