SKU
HI11103

Gelom ispunjena pH elektroda sa brzim DIN priključkom - HI11103

16.359,00 RSD
Na lageru
HI11103 je staklena, gelom ispunjena, pH elektroda koja ima jednostruki spoj i ugrađeni senzor temperature sa brzim DIN priključkom. Ovaj tip priključka je specifičan za pH metre poput HI98190. Ova elektroda ima jednostruki keramički spoj u spoljnoj referentnoj ćeliji, a sferni senzorni deo je napravljen od stakla opšte namene. Ovaj dizajn je idealan za laboratorijske primene sa elektrodama kojima nije potrebna dopuna.
  • Ugrađeni temperaturni senzor
  • Dizajn jednog spoja
  • Gelom ispunjena

HANNA instruments nudi veliki broj različitih pH elektroda dizajniranih za najrazličitije namene. Tip stakla koji se koristi za očitavanje pH, oblik senzornog dela, materijal izrade, vrsta i materiajal referentnog spoja kao i korišćeni elektrolit samo su neka od naprednih konstruktivnih rešenja.

 

HI11103 pH elektroda ispunjena gelom, koristi staklo opšte namene (GP), sferne sijalice, stakleno kućište, jednostruku keramičku fritu i jedan referentni spoj.

 

Staklo opšte namene

Staklo opšte namene (GP), kao što naziv kaže, je standardna staklena formulacija koja se koristi za opštu upotrebu. pH elektroda sa GP staklom imaće otpornost na 100 megaoma na 25 ° C i pogodna je za merenje pH uzoraka koji su na sobnoj temperaturi. HI11103 je pogodna za upotrebu sa uzorcima koji su između 0 i 80 ° C.

 

Sferični oblik senzornog dela elektrode

Sferični oblik se koristi za opšte primene. Drugi oblici kao što je konusni služe za penetraciju uzorka, odnosno ravni za površinska merenja.

 

Stakleno telo elektrode

Telo od stakla je idealno za upotrebu u laboratoriji. Staklo je rezistentno na agresivne hemikalije i lako se čisti. Stakleno telo elektrode takođe omogućava lak prenos toplote na elektrolit. mV generisan iz referentne ćelije je temperaturno zavisan. Što brže elektroda postigne ravnotežu, to je stabilniji referentni potencijal.

 

Jedan referentni keramički spoj

HI11103 je pH elektoda sa jednim spojem. Spoj poznat i kao slani most je neophodna komponenta električnog kola. Kretanje jona mora da teče kroz spoj za stabilno očitavanje. Referentna ćelija ima jedinstven keramički frit. Keramika je porozni materijal koji se lako stapa sa staklenim kućištem i ima sličan koeficijent ekspanzije. Jednostruki keramički spoj ima protok od 15-20 µL / sat. Ostali tipovi spajanja dostupni su sa većim protokom i izrađeni od različitih materijala.

 

Gelom ispunjena

HI11103 je staklena, laboratorijska pH elektroda koja koristi gel elektrolit. HI11103 je staklena, laboratorijska pH elektroda koja koristi gel elektrolit. HI11103 ne zahteva rastvor elektrolita za dopunu pH elektrode.

 

Brzi DIN priključak

HI11103 koristi brzi DIN priključak koji čini postavljanje i uklanjanje sonde jednostavnim i brzim. Ovakav priključak je karakterističan za pH merače poput HI98190. Tabela specifičnih kompatibilnih merača.

 

Specifikacije

 

Materijal

Staklo

Referentni spoj

jednostruki, Ag/AgCl

Spoj / protok

keramički, jednostruki / 15-20 uL / ​​h

Elektrolit

Gel

Opseg

pH: 0 do 13

Max. pritisak

0.1 bar

Oblik vrha

sferni (prečnik: 9.5 mm)

Prečnik

12 mm

Preporučena radna temperatura

0 do 80°C (32 do 176°F) — GP

Temperaturni senzor

da

Pojačivač

Da

Kabl

koaksijalni; 1 m (3,3 ’)

Priključak

DIN

Primene

Opšta namena

Sve cene su bez PDV-a i bez troškova isporuke, osim ako nije drugačije navedeno. Hanna Instruments d.o.o. — Milana Kašanina 2 — 11000 Beograd (Srbija ) — ID PDV-a 108788882 © 2022 Sva prava zadržana