SKU
FC2423-1

Foodcare pH elektroda za sir sa telom od nerđajućeg čelika i DIN konektorom za brzo povezivanje

54.120,00 RSD
Na lageru

FC2423 je pH elektroda od nerđajućeg čelika napravljena specijalno za sir i ima DIN konektor za brzo povezivanje koji koriste HI98165 i HI99165.

Veoma mali prečnik FC2423 od 5 mm (0,2”) zaštićen je nelomljivim telom od nerđajućeg čelika AISI 316 koje je dugačko 150 mm (5,9”); idealan prečnik za merenje pH vrednosti sira. FC2423 takođe ima dizajn otvorenog spoja sa viskolen gel elektrolitom, senzorsku sijalicu od stakla opšte namene i konusni oblik vrha. 

Ovakav dizajn je idealan za merenje pH vrednosti sira, mlečnih proizvoda i procesa kontrole kvaliteta. Preporučeni opseg radne temperature je od 0 do 50°C

Specijalizovana elektroda FC2423 nudi brojne karakteristike koje poboljšavaju pH testiranje za proizvođače sira. Robusni omotač od nerđajućeg čelika uparen sa konusnim senzorskim vrhom omogućava prodiranje u sir na različitim mestima tokom proizvodnog procesa. Integrisani temperaturni senzor takođe obezbeđuje da se sva pH merenja kompenzovakom temperaturom bez potrebe za posebnom temperaturnom sondom. Ova elektroda je napravljena za direktno merenje sira i ima veoma mali prečnik od samo 5 mm (0,2”) kako bi se smanjila rupa koja ostaje iza.

 

 

 

 

Telo od nerđajućeg čelika

Da bi zaštitili od loma, Hanna Instruments je napravila ovu elektrodu sa nelomljivim telom od nerđajućeg čelika. Nerđajući čelik AISI 316 može da izdrži koncentracije hlorida koji izazivaju koroziju u drugim vrstama legura.

 

 

 

Konični stakleni vrh

Dizajn vrha konusnog oblika omogućava prodiranje u čvrste, polučvrste materije i emulzije za direktno merenje pH vrednosti u uzorcima kao što je sir. 

 

 

 

Reference otvorenog spoja

Suspendovane čvrste materije i proteini koji se nalaze u prehrambenim proizvodima će začepiti konvencionalni keramički referentni spoj. Ovo začepljenje će ometati merni krug između pokazne elektrode i unutrašnje reference, što rezultira sporijim vremenom odziva, nepravilnim očitanjima i čestom zamenom elektrode. Dizajn otvorenog spoja sastoji se od čvrstog interfejsa gela (viskolena) između uzorka i unutrašnje reference Ag/AgCl. Ovaj interfejs ne samo da sprečava srebro da uđe u uzorak, već ga čini i nepropusnim za začepljenje, što rezultira brzim odgovorom i stabilnim očitanjima.

 

 

DIN konektor za brzo povezivanje

FC2423 koristi DIN konektor za brzo povezivanje. Ovaj tip konektora se može koristiti samo sa Hanna meračima koji prihvataju DIN konektor za brzo povezivanje. Drugi tipovi konektora uključuju BNC, tip zavrtnja, T-tip i 3,5 mm da spomenemo samo neke.

 

 

Specifikacija

 

Šifra

FC2423

Naziv proizvoda

Foodcare pH elektroda za sir sa telom od nerđajućeg čelika i DIN konektorom za brzo povezivanje - FC2423

Potreban zahtev

Da

Referentni tip ćelije

jedno, Ag/AgCl

Tip spoja/brzina protoka

otvoren

Vrsta elektrolita

viskolen

Materijal tela

AISI 316

Tip stakla

Opšta upotreba (GP)

Tip / Oblik

konusni (3 x 5 mm)

Matching Pin

ne

Maks. Pritisak

0.1 bar

Optimalni pH opseg

pH

Radni opseg temperature

0 do 50°C (32 do 122°F)

Dužina tela/ukupna dužina

150 mm / 250 mm

Senzor temperature

da

Spoljni prečnik

5 mm

Kabl

koaksioni; 1 m (3.3’)

Tip konektora

DIN konektor za brzo povezivanje

Pojačalo

da

Preporučena upotreba

sir

 

Sve cene su bez PDV-a i bez troškova isporuke, osim ako nije drugačije navedeno. Hanna Instruments d.o.o. — Milana Kašanina 2 — 11000 Beograd (Srbija ) — ID PDV-a 108788882 © 2022 Sva prava zadržana