SKU
HI981032

pH Tester za sir HI981032

15.867,00 RSD
Nema na zalihi
Dizajniran da unese jednostavnost u pH ispitivanja tokom procesa pravljenja sira, HI981032 dizajniran je za direktno merenje. Ugrađena sonda ima otvoreni spoj, konusni stakleni vrh na niskim temperaturama i PVDF telo bezbedno za uzorke hrane što ga čini idealnim za merenje pH skoro svih vrsta sira.
  • ±0.2 pH tačnost
  • Dolazi sa svim potrebnim rastvorima i baterijama - sve što je potrebno da biste odmah započeli sa merenjima.
  • Specijalizovana elektroda za proveru pH vrednosti tokom procesa pravljenja sira.

pH tester za sir

sa specijalizovanom sondom

 

Bolje funkcije za bolja testiranja

Indikator stabilnosti na ekranu osigurava najviši nivo poverenja u vaše rezultate. Podesiva auto off funkcija produžava životni vek baterije, omogućavajući vam bezbedno merenje bez bojazni da će se nešto desiti ukoliko instrument ostane upaljen.

Džepni tester

Kompaktna veličina ovih pH testera čini ih idealnim za ispitivanja na licu mesta. Veliki LCD ekran pruža vidljiva očitanja iz bilo kojeg ugla dok rad sa jednim dugmetom pojednostavljuje proces testiranja za svakog korisnika.

Dug životni vek baterije

Uključena CR2032 Li-ion baterija za oko 1000h kontinuirane upotrebe. Ikonica baterije će blinkati kada je vreme da se zameni.  Vaša elektroda zahtevaju pažnju, baš kao i vaša merenja. HI981032 Tester za sir sadrži ugrađenu sondu koja je pažljivo dizajnirana za merenje pH u skoro svim vrstama sira. 

 

Otvoreni spoj

Dizajn otvorenog spaja smanjuje začepljenje suspendovanih čvrstih materija i proteina koji se nalaze u proizvodima od sira radi stabilnijeg merenja pH i smanjene potrebe za održavanjem.

Konusni stakleni vrh

Konusni oblik vrha omogućava prodiranje u čvrste, polučvrste materije i emulzije za direktno merenje pH u različitim proizvodima na bazi mleka koji se koriste tokom procesa pravljenja sira. Staklo niske temperature

PVDF telo

Poliviniliden fluorid (PVDF) je plastika usklađena sa strogim uslovima prehrambene industrija koja je otporna na većinu hemikalija i rastvarača koji se koriste za dezinfekciju u prehrambenom sektoru, uključujući hlor (izbeljivač). Verujemo da kupovina testera treba da bude jednostavna. Vaš pH tester je opremljen sa svim potrebnim alatima za uspešno testiranje pH sira.

 

 

Rastvor za čišćenje elektrode od ostataka sira

Vaš pH tester dolazi sa rastvorom za čišćenje koji je dizajniran specijalno za uklanjanje ostataka sira.Ova koncentrovana kombinacija deterdženata čisti vaš tester.brzo i veoma efikasno, dovodeći uređaj u optimalno stanje.

pH 4 & 7 kesice puferskih rastvora

Prilikom vršenja pH kalibracije važno je da se koriste ispravni puferi. Uključili smo u ponudu osnovni set za brz početak merenja. U pakovanju sa instrumentom pronađite zapečaćene, jednokratne kesice puferskih rastvora.

Rastvor za čuvanje elektrode

Pravilno skladištenje elektrode će osigurati pouzdanost merenje i duži životni vek elektrode. Naše rešenje za skladištenje je specijalno formulisano da čuva pH staklo hidrirano, istovremeno minimizirajući organski rast. 

 

Specifikacija

 

Ime specifikacije

Detalji

SKU

HI981032

pH Opseg

0.00 do 12.00 pH

pH Rezolucija

0.01 pH

pH Preciznost (@25°C/77°F)

±0.05 pH

pH Kalibracija

Automatski, sa jednom ili dve tačke

pH Temperaturna kompenzacija

Automatski, 0 do 50 °C

Automatsko isključivanje

8 minuta, 60 minuta ili se može onemogućiti

Tip baterije/životni vek

CR2032 Li-ion / Približno 800 sati neprekidne upotrebe

Životna sredina

0 do 50 °C (32 do 122 °F); RH 95% max

Dimenzije

50 x 129 x 21 mm (2 x 5.1 x 0.9“)

Težina

42 g (1.48 oz.)

Informacije o poručivanju

Svaki pH tester za sir HI981032 se isporučuje sa: tečnom vrećicom puferskog rastvora pH 4,01 (2 kom.), tečnom vrećicom puferskog rastvora pH 7,01 (2 kom.), rastvorom za čišćenje naslaga sira (2 kom.), rastvorom za skladištenje elektroda, 13 mL kapaljka, uputstvo za upotrebu, sertifikat kvaliteta

Garancija

1 godina

Sve cene su bez PDV-a i bez troškova isporuke, osim ako nije drugačije navedeno. Hanna Instruments d.o.o. — Milana Kašanina 2 — 11000 Beograd (Srbija ) — ID PDV-a 108788882 © 2022 Sva prava zadržana