SKU
HI4010-11

ISE standard za fluoride 1ppm sa TISAB II - HI4010-11

10.701,00 RSD
Na lageru
HI4010-11 je flaša od 500 ml standardnog rastvora fluorida vrhunskog kvaliteta od 1 ppm (mg / L), koji se prethodno meša sa TISAB II podešavačem jonske snage. Hanna ISE standardi imaju broj serije i datum isteka na etiketi. Pakovanja su nepropusna za vazduh sa nepropusnim zaptivačem kako bi se osigurao kvalitet standardnog rastvora. Hannina linija standarda posebno je formulisana tako sa rokom trajanja od 5 godina od datuma proizvodnje za neotvorenu bocu.
  • 1 ppm (mg/L) ISE standard za fluoride sa TISAB II
  • Zapečaćena vazdušno-nepropusna flaša
  • Broj serije i rok trajanja na etiketi

Detalji:

HI4010-11 je ISE standard fluorida od 1 ppm (mg / L) koji se prethodno meša sa TISAB II. TISAB II je ISA rastvor koji se koristi za fiksiranje aktivnosti fluoridnih jona u rastvoru tako da se može izvršiti merenje koncentracije. TISAB II takođe redukuje smetnje niskog pH i od interferirajućih jona koji će se kompleksirati fluoridom, čineći da ga ISE ne prepoznaje.

Ovaj rastvor se koristi za kalibraciju fluoridne jon selektivne elektrode (ISE). Hanna standardni rastvori ISE proizvode se sa hemikalijama visoke čistoće i flaširaju se u vlastitom pogonu. ISE zahtevaju kalibraciju za tačna očitanja prilikom izvođenja tehnika merenja kao što su direktno merenje i inkrementalne metode. Za bolju tačnost preporučuje se kalibracija do dve tačke. Volumetrijska stakleno posuđe može se koristiti za pravljenje razređenja standardnih rastvora kako bi se utvrdila očekivana koncentracija uzorka koja se meri. Standardi kalibracije ISE i rastvoreni uzorci uvek treba da imaju istu jonsku snagu.

HI4010-11 standard dolazi u mešavini sa TISAB II podešavačem jonske snage, tako da je spreman za kalibraciju bez dodatnog dodavanja ISA. Uzorci koji su mereni kalibracijom sa HI4010-11 standardom treba da sadrže odgovarajuću zapreminu TISAB II ili TISAB III pre merenja sa fluoridnom ISE.

Zapečaćena vazdušno-nepropusna flaša

  • osigurava kvalitet i svežinu rastvora.

Svaka boca označena brojem i datumom isteka

  • Hanna standardni ISE rastvori specijalno su formulisana da traju 5 godina od proizvodnje za neotvorenu bocu

Kodirani su bojom radi lakšeg raspoznavanja.

  • Lako se prepoznaje koji se standard koristi za kalibraciju
Sve cene su bez PDV-a i bez troškova isporuke, osim ako nije drugačije navedeno. Hanna Instruments d.o.o. — Milana Kašanina 2 — 11000 Beograd (Srbija ) — ID PDV-a 108788882 © 2022 Sva prava zadržana