SKU
HI1093P

Produžena pH elektroda sa BNC + PIN priključkom - HI1093P

37.146,00 RSD
Na lageru
HI1093P je stakleno produžena pH elektroda sa jednim referentnim spojem, sa BNC PIN konektorom, dizajnirana da se koristi za merenje pH u NMR epruvetama. Ova produžena pH elektroda je 3mm (0.11 ") u prečniku i dužine 130mm (5.11 ") . Elektroda ima jedinstven dizajn otvorenog spoja u kome između uzorka koji se meri i unutrašnje referentne ćelije postoji sloj elektrolita viskolena (tvrdog gela), koji ne sadrži srebro hlorid (AgCl). Dizajn otvorenog spoja sprečava začepljenje, a sferni mikro vrh pH sonde izrađen od stakla opšte namene.
  • Mikro osetna sijalica
  • 130 mm (5.11 ") produžena dužina sonde
  • Otvoreni spoj

HANNA instruments nudi veliki broj različitih pH elektroda dizajniranih za najrazličitije namene. Tip stakla koji se koristi za očitavanje pH, oblik senzornog dela, materijal izrade, vrsta i materiajal referentnog spoja kao i korišćeni elektrolit samo su neka od naprednih konstruktivnih rešenja.

HI1093P je staklena sonda za koja koristi staklo opšte namene (GP) i dizajn otvorenog spoja sa elektrolitom od viskolenskog gela. Prečnik sonde je 3 mm (0,11 "), a dužina je 130 mm (5,11"), što je čini idealnim za NMR epruvete.

Staklo opšte namene

Staklo opšte namene (GP), kao što naziv kaže, je standardna staklena formulacija koja se koristi za opštu upotrebu. pH elektroda sa GP staklom imaće otpornost na 100 megaoma na 25 ° C i pogodna je za merenje pH uzoraka koji su na sobnoj temperaturi. Sonda je idealna za korišćenje na temperaturama od 0 do 50°C .

Mikro osetna sijalica

Mikro dizajn osetnog vrha sonde omogućava merenja uzoraka koncentracije manje od 100 µL. U oblasti biotehnologije, uzorci se mogu meriti u epruvetama, bočicama i NMR epruvetama, što mikro osetni vrh produžene pH elektrode HI1093P omogućava.

Produžena pH elektroda

Telo od stakla je idealno za upotrebu u laboratoriji. Staklo je rezistentno na agresivne hemikalije i lako se čisti. Stakleno telo elektrode takođe omogućava lak prenos toplote na elektrolit. mV generisan od referentne ćelije zavisi od temperature. Što se pre postigne ravnoteža to je stabilniji referentni potencijal. Produžena pH elektroda usled svoje dužine je idealna za merenje u NMR epruvetama.

Otvoreni referentni spoj

Suspendovane čvrste supstance i proteini koji se nalaze u prehrambenim proizvodima zečepljuju klasičan keramički spoj. Ovo začepljenje će ometati merno kolo između indikatorske elektrode i unutrašnje referentne što dovodi do sporijeg vremena odziva, pogrešnih očitavanja i česte zamene elektroda. Dizajn otvorenog spoja sastoji se od čvrstog gel-interfejsa (viskolena) između uzorka i unutrašnje Ag / AgCl reference. Ovaj interfejs ne samo da sprečava da srebro uđe u uzorak, već onemogućava začepljenje, što rezultira brzim odzivom i stabilnim očitavanjima.

BNC PIN Connector

Produžena pH elektroda HI1093P koristi kombinaciju BNC PIN priključka. BNC konektor je univerzalan jer se može koristiti na bilo kojem pH metru koji koristi ženski ulaz BNC sonde. Pin konektor koristi se za omogućavanje CAL CHECK funkcije na sledećim pH meračima; HI122, HI123, HI221, HI222, HI223, HI2221, HI2222 i HI2223.

 

Specifikacije

Ime Detalji:
SKU HI1093P
Opis Kombinovana produžena pH elektroda sa mikro sijalicom
Spoj jednostruki Ag/AgCl
Spoj/protok otvoren
Elektrolit viskolen
Max pritisak 0.1 bar
Opseg od 0 do 14 pH
Preporučena operativna temperatura od 0 do 50 °C ( 32 do 122°F)
Oblik vrha sferni (3mm dia)
Temperaturni senzor ne
Pojačivač ne
Materijal tela staklo opšte namene
Kabl koaksijalni dužine 1m
Preporučena upotreba NMR epruvete
Priključak BNC PIN*
Naponema Za pH metre sa CAL CHECK sistemom*
Sve cene su bez PDV-a i bez troškova isporuke, osim ako nije drugačije navedeno. Hanna Instruments d.o.o. — Milana Kašanina 2 — 11000 Beograd (Srbija ) — ID PDV-a 108788882 © 2022 Sva prava zadržana