SKU
HI7041S

Elektrolit za rastvoreni kiseonik (polarofrafski 30 mL) - HI7041S

3.075,00 RSD
Na lageru
HI7041S rastvor elektrolita rastvorenog kiseonika razvijen je za Hanna instruments polarografske sonde za rastvoreni kiseonik. Posedovanje ispravnog elektrolita za DO sondu je od izuzetne važnosti za performanse Vaše sonde za rastvoreni kiseonik.
  • Prigodna bočica s kapaljkom
  • Napravljeni kao hemikalije na bazi reagenasa.

HI7041S je dizajniran za ponovno punjenje polarografske sonde sa elektrolitom za rastvoreni kiseonik. Polarografska senzorska tehnologija zasnovana je na Ross - Clarkovom metodu polarografskog merenja. Sonda za kiseonik sastoji se od platinaste elektrode i čvrste srebrne elektrode. HI7041S je koncentrovani rastvor kalijum hlorida koji se na mestu preko elektrode drži pomoću PTFE (Politetrafluoroethlene) membrane. Pomoću polarografske tehnologije na katodi od platine, srebrnoj anodi, rastvor elektrolita i membrana koja propušta gas ostvaruje se spoljni napon da se uspostavi struja proporcionalna koncentraciji kiseonika u rastvoru.

Sve cene su bez PDV-a i bez troškova isporuke, osim ako nije drugačije navedeno. Hanna Instruments d.o.o. — Milana Kašanina 2 — 11000 Beograd (Srbija ) — ID PDV-a 108788882 © 2022 Sva prava zadržana